Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 3 december 2015

Storytel Stora Ljudbokspriset och Reine Brynolfsson och jag är en av 31 nominerade i kategorin: Bästa Deckare & Spänning med Gift med djävulen, en verklighetsbaserad historia.Greger Thulin och hans kollegor på Grova Brottsroteln i Göteborg får ännu ett märkligt fall på sitt bord. Tvåbarnsmamman Maria Eriksson anmäls försvunnen av sin arbetsgivare. Ingen har hört eller sett någonting i samband med försvinnandet, det verkar som att Maria har lämnat sitt hem och gått upp i rök.
Hennes svärfar hävdar bestämt att hon lämnat sin man och sina två små söner för en annan man. Men kan det stämma?
Maria älskar sina två söner över allt annat och även om hennes och Eriks äktenskap inte alltid är perfekt, så tycks hon inte ha någon anledning att försvinna frivilligt.

Ju mer polisen gräver i fallet, desto märkligare blir det. Dessutom uppstår tvister mellan familjen Eriksson och Marias föräldrar när Erik vägrar låta sönerna Lars och Johan träffa sina morföräldrar.
Mycket tyder på att Erik inte vill att sönerna ska tänka på sin försvunna mamma, utan låta livet gå vidare. Varför då? Kommer Greger och hans kollegor att kunna lösa detta märkliga fall?


Recension:

Gift med djävulen är en bisarr och rapp deckare med bra flyt och levande karaktärer. Att historien dessutom har sin grund i en verklig händelse gör den ännu mer spännande och väcker nyfikenheten inom mig som läsare. Ramona Fransson lämnar inga frågetecken i sitt berättande och ger liv åt denna märkliga historia genom sitt avskalade men ändå målande språk.

Joséphine Simar journalist

Här är länken till Storytel och naturligtvis hoppas jag på att få din röst! Det fattar du väl va? 

Ramona
4 kommentarer:

Verutschkow sa...

Inte tror du väl att du skall kunna vinna över LIZA MARKLUND som
ju också är nominerad ...

Ramona Fransson sa...

Hahaha ... jodå! Det kanske är dags nu? Hahaha

Verutschkow sa...

Verkar som att varken du eller LIZA MARKLUND klarade sig vidare till
slutomgången. Men där upphör väl likheterna ...

Ramona Fransson sa...

Hahaha ... ja, där upphör likheterna ... så sant.