Senaste teve-intervjun 2015

söndag 24 april 2016

Miljöpartiet har enorma kunskapsluckor om islam och med det är de en katastrof i regeringställning för Sverige. Uppdaterat efter att ha lyssnat på Nalin Pekgul i Agenda vilket gjorde mig besviken

Under flera år har vi som velat förkovra oss i ideologin och religionen islam läst spaltkilometer av artiklar på nätet. Länder som Tyskland, Holland, Belgien, Storbritannien och framför allt Danmark och alternativ media, har alla varit mycket viktiga i sitt sätt att informera.

Därefter har vi Youtube som också har producerat otal föreläsningar som bildat och upplyst oss om vad islam står för. Vad inte miljöpartiet har begripit, och de är inte ensamma om sin okunskap, är att islam inte är en religion som alla andra. Islam har inte vare sig diskuterats, debatterats eller kritiserats på 1 400 år! Varför? Jo, för att i de länder där islam inte bara är en religion utan en skarp ideologi har människor aldrig sett röken av demokratiska val, jämlikhetsdebatter för kvinnor och mäns lika värde, HBTQ rörelser eller fri abort, och när ett stort antal av dessa människor flyr sina islamistiska länder av olika orsaker har de definitivt inte anammat sina värdländers grundläggande mänskliga värderingar. Tvärtom. De har istället tagit med sig samma unkna livsföreställningar från dessa länder som de flytt ifrån och cementerat dem.

Miljöpartiet har varit enormt lättlurade eftersom de inte har förstått vad som står bakom islams ideologi. I Danmarks public service teve, Dokumentär TV2,  visade man i mars månad i år fyra avsnitt som hade titeln: Moskeerna bag sløret, och dessa väckte en enorm uppmärksamhet. De första tre avsnitten låg uppe på Youtube under några dagar innan de försvann av okänd anledning, men det är väl inte en allt för vild gissning att tro att muslimer i vanlig ordning satte stopp för dem. Själv hann jag se tre och inväntar nu att alla fyra avsnitten inom kort kommer att bli tillgängliga för alla. Ett gott råd till SVT inköp: Se till att köpa in den serien! Det behövs mer kunskap av vad imamerna säger framför och vad de säger bakom kameran ... Inte alls samma sak!

Gustav Fridolin dubblade sin okunskap genom att inte förstå att knappt halva Sveriges befolkning, kvinnorna, blir kränkta av att en man inte vill ta dem i hand. Varför säger jag inte halva? För att samtliga kvinnor klädda i vad jag kallar sopsäckar, inte heller tar män i handen och dessa kvinnor håller med Kaplan i allt han säger och gör. Idag skulle miljöpartiet haft ett krismöte över telefon. Detta ställs in på grund av krisen att de tror sig kunna bli avlyssnade.

En kvinna som jag lyssnat till och beundrar är Ayaan Hirsi Ali, vars bok "Reformera islam" kom ut på Bonniers, men ingen reklam gjordes överhuvudtaget om bokens existens. Rädsla? Ja, det är jag övertygad om. Det är denna rädsla för att bli kallad islamofob, (löjligt ord) eller rasist (numera urvattnat på grund av vänsterextremisternas förvanskande av ordet) som har fått alltför många duktiga, modiga och vettiga människor att undvika debatten.

En mycket känd brittisk person Trevor Phillips som själv anklagat folk i Storbritannien för att vara "islamofober" gör nu en gigantisk pudel efter undersökningen som visar att det är inte västländernas befolkning som är intoleranta, utan det är en alltför stor del av muslimerna som visar upp en urusel vilja till både tolerans och att bli integrerade i väst. Se den!

Nu har det också framkommit att Mehmet Kaplan år 2014 gjorde det islamistiska tecken, som Fridolin och Romson eller för övrigt någon inom Mp eller även andra riksdagspartier inte begriper vad det står för. Videoupptagningen försvann illa kvickt från Youtube, och återigen var det högst troligt kränkta muslimer som krävt det. Men en bild tagen på Medborgarplatsen i Stockholm när Mehmet hållit tal till stöd för Muslimska brödraskapet i Egypten finns kvar.




















Det finns många som gör det här tecknet i Sverige, men alla gör det inte offentligt. Nu när många fått lära sig vad det står för lär vi inte få se muslimer göra det offentligt längre, vilket inte betyder att de har ändrat sin uppfattning.

Sveriges nationella journalister borde också skämmas!


Det första fallet med en muslimsk man som vägrade ta en kvinnlig chef i handen inträffade redan för tre år sedan i Trollhättan och där fick den "kränkte" mannen ett skadestånd på 30 000 kronor. Om detta skrevs det mycket om i alternativ media, men i traditionell media var det synd om mannen! ??? TTELA skrev om det och Fria Tider skrev om det.

En person som jag följt i cirka fem år är Julia Caesar, som är en f.d. journalist från DN, och hon har skrivit söndagskrönikor på danska Snaphanen.dk och här en av alla hundratals krönikor.  Julia Caesar blev snart en alltför mäktig maktfaktor och därmed skulle hennes vassa penna "dödas". Det var nog en av de största fadäser jag någonsin upplevt i nationell media. Till saken hör att Julia Caesar är pensionär, skriver helt ideellt och gör det på en dansk nätsida. Den skandalen lär nog få glömma bort och det fick också till följd att än fler tappade förtroendet för traditionell media. Men det bästa av allt var att Julia Caesar lät sig inte tystas ner. 
Här skrev jag om skandalen i min blogg. 

Och det är en av orsakerna till att jag anser att de nationella journalisterna borde skämmas! De har i alltför stor utsträckning ignorerat det som vi andra läst och undrat över. Hur det helt plötsligt blev legitimt att peka på vägran att ta i hand, islamisthälsningar, och så vidare, och skriva om det och dessutom kanske välta miljöpartiet över ända, vet jag inte, men att någon eller några i beslutsfattande ställning inom nationell media gett OK, är jag övertygad om.

I kväll kommer Agenda i SVT2 klockan 21.15 att ta upp krisen (läs paniken) inom miljöpartiet och har också bjudit in den enda person jag någonsin haft respekt för och litat på inom socialdemokraterna, nämligen Nalin Pekgul. Det här programmet är något jag tycker alla borde se och lyssna på. Nalin Pekgul har aldrig väjt för sanningen, och det är detta jag beundrar och alltid kommer att beundra. När Nalin Pekgul avslutar med att säga att " islamisterna kan söka sig till Sverige Demokraterna, blev jag paff. Om det är något parti som konstant varnat och varnar för islamismen är det just Sverige Demokraterna. Om detta uttalande är en slags vänskapsyttring för Mona Sahlin, som verkar hata SD mer än IS, är det inte ett bra uttalande, snarare ett bottennapp. För mig veterligen har inte SD några islamister i sitt parti medan de flesta andra partier inklusive socialdemokraterna, Omar Mustafa, som nästan blev invald i Socialdemokraternas partistyrelse, har islamister i sitt parti, så Nalin Pekgul bör nog rannsaka sig själv och fråga sitt inre vad det är som gör att hon hatar SD så mycket. 



Om jag ska hoppas och tro att det kommer något gott ut ur den här soppan så är det att det äntligen blir en debatt, och kritik och diskussioner om islam som religion och ideologi. För det är inte en folkgrupp och inte en etnicitet.

Ps. Dessutom vill jag inte se eller höra talas om skilda badtider för män och kvinnor i allmänna badhus eller ens burkinis! Det hör inte heller hemma i Sverige eller andra sekulariserade länder som kämpar för jämlikhet! Ds.


Ramona   
     

Inga kommentarer: