Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 25 augusti 2016

Burkini, niqab,hijab,chador och burka är INGA plagg. Det är religiösa kvinnoförtryckande symboler.

På bilden Nigella Watson iklädd burkini. Så chickt, tycker en del och jag undrar hur dessa är funtade?

Burkini är inte ett plagg, utan en kvinnoförtryckande symbol skapad av män.

Burkinin är inte ett fritt val för muslimska kvinnor. En västerländsk kvinna som Nigella kan ta av den när hon vill!

Burkinin är och förblir en religiös symbol i mina ögon.

De journalister, myndighetspersoner och politiker som pladdrar om att det handlar om att ge människor ett val och att det är diskriminerande mot muslimska kvinnor att förbjuda burkini och burka ... Bullshit!

Det som borde vara alla västvärldens ledares första prioritering är att se till att ALLA KVINNOR på den här planeten ges rättigheten att själva få välja. Men så länge som de gör precis tvärtom hejar de i själva verket på de män som förbjuder sina fruar och döttrar att klä sig i lätta och behagliga kläder och att låta håret fladdra i vinden. De befäster den sjukaste ideologin på planeten ... Islam.

När jag hör reportrar säga: Ja, men burkinin är ju bra om man är rädd för solen och att få cancer. HALLÅ! Det är INTE vad burkinin handlar om när muslimska män ser till att deras egendom ska skyddas från andra mäns dreglande.

Så de som kallar sig för feminister måste ha fått ett slag i huvudet när många av dem inte verkar begripa, att på det sättet som de uttrycker sig om dessa religiösa och ideologiska symboler som flickor och kvinnor tvingas att bära för att deras män kräver det, hurrar dessa kvinnoförtryckare varje dag, eftersom de med dunkar i ryggen och applåder av feminister vet att det numera är riskfritt att behandla sina kvinnor och döttrar som en IKEA-soffa.
De som vet med sig att de försvarar denna gräsliga påtvingade religiösa symbol och kallar sig feminister, borde tvingas gå i dessa sakerna för att inse hur galna de är!

Här förklaras de olika symbolerna i tidningen Metro 


Maria Rashidi, Expressens foto och länk till artikeln.
Här en mycket stark berättelse från en kvinna som förstår det som inte alla svenska journalister eller politiker och så kallade kändisar och andra vill förstå. Att det är INTE FRIVILLIGT!Maria Rashidi fick betala ett högt pris för sin frihet. Varför inte Maria Rashidi var motdebattör i går kväll på SVT Opinion, är för mig en gåta. Maria hade garanterar skrämt den muslimska unga kvinnan och fått henne att lämna bordet. För det är inte haram att ljuga för kafirer, kuffar, vilket är lika med otrogna ...


Uppdaterad 2016-08-26


Ytterligare en stark kvinna som lyckats slita sig loss från en annan sekt, Jehovas vittnen. Ja, ja anser att islam med tvånget att bära hijab, burka, burkini eller niqab också är en sekt. Läs Noomis lysande inlägg i GP, om att stoppa religiösa friskolor. Och jag håller med Noomi i varje ord!

Här har du artikel från Göteborgs Posten

Uppdaterad 2016-08-27

Vansinnet tar inte slut ... Nu återgår Sverige till könsapartheid som jag trodde vi lagt bakom oss och att vi kämpade för jämlikhet, men allt har förändrats på bara tio år ... allt för att inte stöta sig med muslimska sekter. Vad är det som svenska myndigheter inte förstår?

Muslimsk friskola får rätt att dela upp pojkar och flickor ...
 

4 kommentarer:

Monica Antonsson sa...

Fy fan vad vidrigt!
FÖRBJUD!!!

Ramona Fransson sa...

Hej Monica,

Ja tack, gärna för mig och det skulle ge de förtryckta kvinnorna en chans ...

Anonym sa...

Tragiskt att en del försvarar detta dolda könsförtryck och inte ser sanningar. Vi lever på 2000 talet...

Örjan

Ramona Fransson sa...

Hej Örjan!

Ja, det är tragiskt och farligt. För varje gång dessa män, som ser sina döttrar och fruar som sina ägodelar, får medhåll är det bara för kvinnorna och döttrarna att ta ett steg bakåt. Om ALLA, och jag menar verkligen ALLA som inte tycker att detta är ett fritt val, ställde sig på dessa kvinnors sida, skulle männen inte haft en chans. Det skulle tvinga dem att revidera Islam och Koranen, precis som vi andra vet att det går utmärkt att tro på en Gud, valfritt vilken, och inte förtrycka andra med sin tro. Detta gäller alla religioner!

Jag blir skogstokig när religioner som män tolkar den, trycker ner kvinnorna. Fullkomligt skogstokig faktiskt!

Ramona