Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 29 april 2009

Anitra Steen är riktigt oförskämd och dum!


Du är väl nöjd med din pension frågade Janne Josefsson, strax innan Debatt var slut för kvällen. Jodå, pep Anitra Steen fram med sin gnälliga röst, men jag skäms inte för den jag har faktiskt gjort mig förtjänt av den.


Den som Anitra Steen kvittrar om är en pension på 100 000 kronor i månaden. På fullt allvar tycker hon att hon har minsann jobbat för att få den.


Därför tycker jag att hon inte bara är oförskämd utan dessutom riktigt korkad.


Bästa Anitra hur svårt är det att vara VD för ett företag med noll konkurrens? Har du inte begripit detta?


Om jag är den enda i Sverige med en produkt, som nästan alla vill ha, hur svårt tror du då Anitra
att det är att sälja den? På en skala från ett till fem?


Nej, just det! Det är därför du inte borde ha haft mer i pension än den som din käcke make Göran Persson tillsammans med sina gelikar inom partiet har förhandlat fram under alla år för de som arbetat i det statliga företaget Sveriges Systembolag.


När en kvinna eller man arbetat i fyrtio år på Systembolaget har de då 100 000 kronor i månaden i pension?


Att du inte skäms Anitra! Men på 1:a maj går du väl så sött hand i hand med din HSB, håller var sin röd ros och ler så puttinuttigt. Skänk en enda tanke till alla de med en pension som knappt räcker till mer än hyra och mat. Tandläkarbesök är sådant dessa drömmer om att få göra!

Har du råd med pocket? Då finns mina böcker från 31:- besök din bokhandlare eller näthandlare, alla har böckerna!


Ha en riktigt skön och förhoppningsvis lugn Valborg!
Ramona5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller fullständigt med!! Hur kan man göra sig förtjänt av en sådan pension/lön!!?????? Nu gäller ju detta fler än Anitra men man upphör aldrig att förvånas och förundras........
Ann-Marie

Ramona Fransson sa...

Hej Ann-Marie,

Ja, det är så att man kräks! Men denna förbannade elit som tillhör f.d partitoppar, fackpampar, med flera, är alla lika goda kålsupare.

Ingen av dessa idioter har tillnärmelsevis varit i närheten av att tjäna 10 000 - 20 000 i månaden de sista trettio åren och leva på det.

Alla köper tjusiga kläder, äter flotta middagar, bor på flotta hotell, åker kors och tvärs över jordklotet och allt betalas av våra skattepengar! Fotfolket sopar de undan som om vi vore skit!

Anonym sa...

Ramona när hon är som bäst !
"Du rockar fett"

-håller inte alltid med dig , men nu satt den.
Mvh / Genji

Cinna sa...

Ja precis detsamma sa hon i Efter 10 också. Varför ska de ha så mycket pengar i pension? De har ju dessutom tjänat så himla mycket innan att de har alla möjligheter i världen att sätta undan pengar till sin egen pension. Den möjligheten har inte vi vanliga dödliga arbetare. På sin höjd kan man sätta undan en slant varje månad, men de borde kunna sätta undan tusenlappar. Jag skulle vilja se Anitra och Göran leva som Jessica (som hade Fattigbloggen på Aftonbladet) i ett halvår eller nåt. De lever inte i verkligheten. Så de pensionärer som knappt har till mat för dagen, de är inte värda mer då eller? Fy vad jag mår dåligt av att höra henne och alla andra som roffar åt sej.

Ramona Fransson sa...

Hej Genji,

Gött att rocka.*ler*


Hej Cinna,

Ja, jag blir så förbannad att jag skriker och svär, likaså när jag tittade på Uppdrag granskning och idag handlade det om våra pensioner med AP-fonderna. Samma bullshit där! Lögner, dubbelmoral är raka vägen till VD posten...