Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 20 maj 2009

Kö för att låna Lyckohjulet på biblioteket!Det är tråkigt för de som står i kö och väntar på att få låna min senaste deckare Lyckohjulet, men samtidigt är det jätteroligt att det finns bibliotek och att boken är populär.Tänk att sitta på den här bänken och få njuta av en bra bok! Är det inte en underbar bild?

I dag är det många som får vända på slantarna. Då är inte en bok för mellan 160-190 kronor ett måste, det förstår jag mer än väl. Jag har själv vuxit upp i fattigdom och vet att maten på bordet, kläderna på kroppen och taket över huvudet är först i kön.

Finns det pengar över är det olika nöjen som kan komma ifråga. Därför är det fantastiskt med bibliotek. Jag lånade mängder av böcker i min ungdom. Kulla-Gulla, Femböckern, Kitty-böckerna och mycket annat. Än idag lånar jag vissa böcker på bibliotek.Bibliotek är inte bara en låneplats, det är också en mötesplats. En plats för lugn, en plats för utbildning och sist men inte minst en plats för själen.

Det är våra bibliotek och vi ska vara rädda om dem. De ger alla, fattig som rik, en chans att få en stunds avkoppling med en bra bok.


Deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och min självbiografi Älskling, vi blir... finns också som talböcker på biblioteken om du är synskadad.

De finns också som pocket från 39:- Vill du veta mer gå till närmsta bibliotek, bokhandlare eller besök näthandlare:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en skön onsdagskväll, själv tittar vi på Sommer, en ljuvligt bra dansk serie.

Ramona

4 kommentarer:

Philippe Ohlund sa...

Jag håller med om att bilden är sagolikt vacker, Ramona.

Efter 9 år i det tättbefolkade centraleuropa uppskattar jag fin natur, ren luft och fågelkvitter på ett helt annat sätt än jag gjorde tidigare.

Gunnar sa...

Hej
Kul att din bok är så poppis!
Jag köper o smalar deckare som du vet men lånar också en hel del på biblan.
Och igår passade jag på att EU-rösta där också.
Trevlig helg!
i-)

Philippe Ohlund sa...

Hej, Ramona!

Jag länkar till din blogg hos mig.

Ha en trevlig dag! :-)

Helena Palena sa...

Jag var på bibblan i Ljusdal och dom hade bara din bok om att inte få barn. Varför kan man undra. Inga deckare alltså. Det får du ändra på.