Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 25 maj 2009

Kontrollerat! Sant! Relevant! Hahahah...


Ja, så var det där som Jan Guillou sa angående kvällspressen: Det är alltid kontrollerat, sant och relevant.


Mattsson chefredaktör på Expressen känner svetten i pannan och stolen som han sitter på är kanske aningen för het just nu!


Är man ansvarig utgivare eller är man inte? Vad är det för idioter till journalister som glömmer bort att fråga efter namnet? Och hur bra känner man Wanja Lundby Wedin till utseendet?


Att Expressen granskar makten såsom LO, politiker, bankdirektörer och företagare är alldeles utmärkt vill jag bara påpeka. Men om man ser till vilken skillnad som görs på person och person mår jag illa.


Varför jagades inte Liza Marklund med samma blåslampa som Wanja Lundby Wedin? Hade gasolen tagit slut när Liza skulle granskas? Nej, det är precis som vanligt: Vi är vare sig lika inför lagen eller inför mediaträsket.


Wanja Lundby Wedin fick en JÄTTEURSÄKT på första sidan men hur var det med Elisabeth Hermon? Hur stora var bokstäverna? Fanns de överhuvudtaget?


Men nu är det Mattssons stol som brinner och då gäller det att hitta brandslangen fort som fan. Och då blir det stora bokstäver...


Självklart kommer Wanja Lundby Wedins tidigare göranden från och med nu granskas med lupp, för nu måste Expressen hitta fler skandaler, snabbt!


Liza Marklund däremot kan lugnt luta sig tillbaka i sin solstol och gäspa, henne kommer Expressen eller annan media inte att störa på länge än...

Grattis Monica Antonsson till din första plats på Bokus.


Du som vill placera mig på topplistan var som helst och vill veta mera om mina böcker som numera finns i pocket från 39:- kan gå till biblioteket, bokhandeln eller näthandlaren:
Ha en skön måndagskväll, själv tittar jag på Stefan & Krister Solsting och Snedsprång på TV4.
Ramona

3 kommentarer:

Helena Palena sa...

Tror dom har gjort det medvetet för att få lite mer uppmärksamhet. Kvinnan hade i alla fall nästan samma frisyr som Wanja! Ha, ha, ha... vilken sjuk värld vi lever i! Hur ska det bli?

Gealach sa...

Kontrollerat, sant och relevant...? Vardå någonstans?

Det var nog dagens skämt!

Ramona Fransson sa...

Hej Helena,

Ja, men detta var nog fel sorts uppmärksamhet och även om Bonniers inte lägger sig i så läser nog familjen tidningen, to de ja!

Hej Gealach,

Ja, det undrar vi också!