Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 25 maj 2009

Saknade barns nätverk internationella dagen.


Kan detta året bli barnens bästa?

Idag kommer saknade barns nätverk internationella dagen att uppmärksammas. Och det är inte svårt att tänka sig in hur det känns att ha barn men ändå inte.

Runt om i världen försvinner det dagligen barn. En del kidnappas och tvingas bli sexslavar, andra barn rymmer och ibland kommer de tillbaka. Sedan finns det mammor och pappor som olagligen kidnappar barnen från sin respektive förälder.

Eftersom jag är ofrivilligt barnlös kan jag aldrig sätta mig in med 100 procent hur det skulle kännas att förlora ett barn, men jag har varit barn och upplevde sådant som jag inte önskar min värsta ovän. Om inte barn blir behandlade för vad de är: "Små människor" och får kärlek, trygghet och respekt, får barnen det mycket svårare att utvecklas till stora starka, positiva och lyckliga människor.

Jag önskar att alla vuxna människor ska förstå hur viktigt det är med sanningen. Att älska och ta hand om sina barn med sanningen som förebild. Först då kan alla barn få den trygghet, kärlek och respekt som är deras rättighet.


Jag skriver deckare och har även skrivit en självbiografi. Nu finns dessa i pocket från 39:-
Min senaste Lyckohjulet är inbunden. Vill du veta mer om böckerna kan du kontakta ditt bibliotek, bokhandlare eller näthandlare.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en bra måndag!

Ramona

Inga kommentarer: