Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 18 juli 2009

Grillparty med hundar,ungar och...


Här står Therese i dörröppningen och tittar på Anna i blå klänning och Lena som pekar på Axel i vit t-shirt som står bredvid pappa Thomas i blå skjorta.


Hundarna är Lina med bollen, som hon inte släppte ifrån sig under hela kvällen igår. Den lille uppkäftige som glatt tittar i kameran är Nisse och en svart sötnos som syns då och då är Lucas.
Lena och Henrik hjälptes åt att grilla.
Gustaf sparkade fotboll tillsammans med Lina och det gillade hon.


Gustaf är inte bara duktig på schack, även om nu min man Thommy slår honom varannan gång de spelar, utan Gustaf gillar att klinka på gitarr.


Behöver jag verkligen säga att det blev hur lyckat och kul som helst?


Nu räcker det med regn! Jag vill ha sol igen.(Igår regnade det inte som tur var)Dyrbar kärlek finns också förutom pocket och inbunden som de andra som E-bok.

Iskall hämnd

Mord i Skärhamn
Lyckohjulet ( endast inbunden)


Älskling, vi blir inte med barn

Ramona

7 kommentarer:

Ramona Fransson sa...

Om ni undrar över röran på bilder som inte stämmer med texten ber jag om ursäkt men jag orkade inte få ordning på det. Tro mig jag försökte!

Ha det!

Medborgare X sa...

Ramona!

Så fantastiskt ni verkar bo. Vilken underbar utsikt! Trevligt med lite besök också!

Leroy sa...

Snart kan Ni meta Makrill. Snacka om att jag är avundsjuk.

Ni kan ju få en och annan öring på kroken i de stimm som härjar. Även om man inte dörjar.

Hoppas barnen får upleva detta och vara med om rusningarna.

Leroyen

Ramona Fransson sa...

Hej Medborgare X,

Det är inte vårt ställe utan Henriks och Gunillas, men vi bor fem minuters gångväg bort så det går inte heller av för hackor. Men visst är det en fantastisk ynnest att få bo så nära havet. Det är jag ödmjukt medveten om varje dag jag vaknar och ser ut över havet.

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy,

Visst fiskar gubben makrill när det beger sig. Härom veckan var han ute med sin bror som lyckades dra upp en riktig bassing men själv blev han utan. Tyvärr har inte vädret varit fiskeväder därefter.

Ja, visst är det en härlig miljö för barnen. Nu har inte jag några barn och Thommys dotter anser inte honom duglig som pappa, vilket är ett hån från hennes sida, men så har hon aldrig förstått vad ordet kämpa betyder, allt tack vare sin käcka morsa som har varit som en komplett kapten i ett curlinglag.

Catrin, Borlänge sa...

Åh så härligt att bo så nära havet. Tänk om en annan hade lite närmare till det.
Man blir nästan lite avundsjuk faktiskt, åtminstone sommartid.
En annan ska till Öland och sedan Hisingen (till barn o barnbarn o njuta av lek o grillning) + Tjörn en dag iallafall. Gillar bl a att sitta i Skärhamn o ta en kaffe latte. Miljön är så härlig på Tjörn. Vi brukar hyra stuga på ön men i år så gick det inte, därför blir det dagsutflykter dit istället. Man får vara glad för det lilla iallafall.
På bilderna ser det ut som ni hade bra väder. Här regnar det (igen) efter att haft fint i några dagar iallafall. Man undrar om den här sommaren kommer att regna bort här i Dalarna. Men jag hoppas på bra väder på Öland o i dina hemtrakter.

Ha det gott!

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin,

Vi hade flax som man säger att vi fick jättefint väder och inget regn. På lördagsmorgon däremot regnade det nästan hela dagen. I dag söndag har det varit grått, blåsigt och inge vidare. Nu ikväll är det blygråa moln men än så länge inte regn.

Jag hoppas att ni inte får mer regn än ni fått hittills. Kul att ni kommer till Tjörn en av dagarna, jag håller tummarna för att du och barnen ska få fint väder.

Ha de gott!