Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 31 juli 2009

Mord under Tjörn Runt är titeln på min femte deckaren.
Mord under Tjörn Runt är titeln på min femte deckare.Den ska handla om förläggare, författare, media i allmänhet och riksmedia i synnerhet.Det är hur kul som helst att skriva om det här. Dels för att jag som vanligt blandar sanning med fiction och dels för att ingen mer än jag (och mina källor) vet vad som är sant eller inte.Bland mycket annat i boken hittas en låda på en vind.Den läckra bilden har jag lånat

från den här hemsidan.

Varje gång jag sätter mig framför datorn för att skriva orkar min kropp inte sitta lika länge som hjärnan vill. Men så är det när man har reumatism och fibromyalgi. Det är inget jag vill prata om egentligen för jag gillar inte att älta sjukdomar. Ibland har man otur i livet och blir sjuk, en del blir friska andra inte. Men som tur är finns det en massa käcka piller!
Men i alla fall är det så ini norden kul att skriva om det här ämnet. Alla som har följt Monica Antonssons första blogg och läst böckerna "Vingklippt den sanna historien om stiftelsen Paradiset" av Elisabeth Hermon och "Mia sanningen om Gömda" av Monica Antonsson begriper direkt varifrån jag fått idén.Det är meningen att boken ska vara klar till nästa vår och det ska nog gå bra, för jag har hållit på ett tag. Däremellan är det tänkt att det ska komma ut en bok som inte jag har skrivit.Men alla som följer min blogg och ni är några stycken kommer att få följa med mig på vägen. Även när det gäller mina ljudböcker. Just nu har jag påbörjat Iskall hämnd. Jag försöker att läsa ett kapitel varje dag.
E-böcker är också en ny bokform och på Elib finns just nu två, Dyrbar kärlek och Iskall hämnd. De andra titlarna är på gång.
Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...
Ha en avkopplande helg

hälsar

Ramona2 kommentarer:

Catrin, Borlänge sa...

Titeln på din kommande bok låter verkligen spännande. Den ser jag fram emot. Vad bra att du börjat läsa in Iskall Hämnd. Kommer du att lägga den på Pirate Bay också?

Jag satt in en slant på ditt Förlag som tack för första ljudboken. Kommer att göra likadant på de kommande.

Hoppas på fint väder nu när vi styr kosan mot södra Sverige. Ska bli skönt att byta miljö.

Ha de gott själv!

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin

Välkommen till södra Sverige!Ta gärna med dig solen och värme!

Alla titlarna kommer att bli gratis ljudböcker för att laddas ner till The Pirate Bay. Allt tack vare Magnus Engblom som är till ovärderlig hjälp.

Tusen tack för din gåva men det är som jag har sagt: Det är absolut inget man måste göra, bara om man tycker att boken är bra och har råd att avvara en slant. Inte annars!

Ha en skön avkoppling under helgen
hälsar
Ramona