Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 30 juli 2009

Det är viktigt att ha förståelse.

Även om man egentligen tillhör två skilda världar ska man försöka ha förståelse för varandras olikheter.
Jag anstränger mig men som sagt ibland gör jag rejäla klavertramp. Jag skrev om det på Newsmill och trodde inte att de ville ha min artikel men det handlade om att utöka den.

Nu är det gjort och om du klickar här kan du läsa en vidare förklaring om varför jag ändrade mig i frågan om The Pirate Bay.


Just nu har jag två E-böcker via Elib och titlarna är Dyrbar kärlek och Iskall hämnd. Jag förbereder också att prata in Iskall hämnd som ljudbok. Alla titlar ska komma i ljudböcker så småningom.GRATIS ljudbok! Nu kan du tanka ner Dyrbar kärlek GRATIS från TPB.


Böckerna finns som : Inbundna, Pocket, ljudbok här, E-bok eller talbok Daisy

Vill du läsa mer om titlarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och Älskling, vi blir... gör du det här.


Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha de gott!
hälsar
Ramona

6 kommentarer:

PiaMe sa...

Oooohhh, så gulliga!

De är en lekfull illustration av "Du kliar min rygg och jag kliar din" också...fast tasskliandet nog inte var lika skönt för fågeln som näbbkliandet för kattungen. ;)

De borde bli vykortsmotiv, de här små stjärnorna!

Pia

Suss sa...

Nu har jag läst hela artikeln på Newsmill och är så glad för din skull. Jag blev så besviken på dig förrut när du skrev negativt om PirateBay jag hade kommit fram till det du kommit fram till nu lite tidigare. Det är en underbar teknik som låter alla få ta del av kulturen. Jag har laddat ner din bok men inte hunnit lyssna än. Susanne

Ramona Fransson sa...

Hej Suss,

Ja, jag bar mig åt som en riktig idiot. Men man ska aldrig vara sämre än att man kan ändra sig och be om ursäkt.

Kul att du laddat ner boken, berätta gärna vad du tyckte om den.

Ramona Fransson sa...

Hej PiaMe,

Jag fick en hel serie med görgulliga bilder av en tjej och frågade om jag fick använda dem och det var okej. Visst är dum ursöta.

KusinPartiet sa...

Tack för dina bra böcker ser fram emot flera, bra att alla kan få tillgång till en bra talbok att ligga och lyssna på, det är som du säger dyrare att köpa dom, kostar aldrig som tex en pocket 39 kr, nu kan alla ta del av en bra deckare att ligga i hängmattan och bara njuta.

Ramona Fransson sa...

Hej Kusinpartiet,

Det gläder mig!