Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 22 oktober 2009

Han/hon sa:Pengarna har inte förändrat mig! LÖGNARE!

Då och då intervjuas kända, framgångsrika och i pengar sett väldigt rika människor i Sverige.

Inte sällan får den intervjuade personen frågan av reportern: Du har ju lyckats och tjänar en massa pengar. Har pengarna förändrat dig tycker du?

Och nu kommer det svaret som får mig att vilja skrika, slå och gapa som en tokig när jag hör det här: Nej, pengarna har inte förändrat mig!

Det är naturligtvis det politiskt rätta svaret. Men är det sant? Självklart inte!

Först och främst är det en hypotetiskt fråga, alltså ta fram kristallkulan och kolla, eftersom den tillfrågade redan har rikedomen. Men likförbannat svaras det med en lögn! Den ende artisten som är rik och som gav ett ärligt svar på den frågan är Per Gessle.

Hans svar ungefär så här: Ja pengarna har förändrat hela mitt liv. De har gett mig trygghet och med pengarna kan jag också skapa min musik i lugn och ro. Jag kan sova gott om natten.

Pengar betyder inte allt! Nä det gör de inte, men de kan betyda liv eller död för många människor därför tycker jag att det är höjden av hyckleri när kända rika personer påstår att pengarna inte har förändrat dem.

Först och främst vet de inte hur de hade varit utan pengarna och för det andra är det skillnad på att bo i ett tält i en skog till att bo i en paradvåning på Vasagatan eller i en villa på Djursholm för att nämna några få exempel.

Så var hygglig gör mig en tjänst när du får frågan... svara ärligt för en enda gångs skull i ditt liv!


Sugen på att läsa eller lyssna på böcker? Deckare? Mina böcker finns som pocket, inbundna (en fåtal kvar), e-böcker http://www.elib.se/ och även som ljudböcker för gratis och laglig nedladdning på The pirate bay.

Om du klickar på bilden kommer du till den killens hemsida som jag hittade fotot. Det finns ännu fler ruggiga bilder om hur hemlösa har det. En gång var de någons bebis!

Ha de

Ramona

Inga kommentarer: