Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 27 december 2009

Parkera sin bil med förnuft vore en god idéVi bor på landet... vi bor på landet... vilket betyder att vi får Göteborgs-Posten i våra brevlådor, under förutsättning att den som delar ut tidningen kommer åt. I det här fallet har en bil med rejäla dubbdäck ställt sig framför postlådorna. Dessutom kom inte bonden åt att sanda vid brevlådorna.

Den som ställde bilen här tänkte enkelspårigt. Där vi ska vara, på Eriks Äng, bor ingen året om , alltså bor det säkert ingen annan här heller! Fel, fel, fel...


Dessutom kan man om man har lite gott i sig be om ursäkt!. Inte svara på detta viset: Jag ropar till mannen som kommer för att sätta sig i bilen. -Där är inte lämpligt att parkera eftersom vi inte får vår GP!

Svaret: Ja, jag vet det! Säger mannen och sätter sig kvickt in i bilen... Om han nu visste det varför ställde han sig där då?
Undrar
samtliga familjer på Sandviken som idag efter helgen inte fick
sin GP på grund av en korkad parkering!

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Bilister är smarta. Vi fick vår tidning i snödrivan framför lådan istället... utdelaren kom inte tillräckligt nära för all snö.

Jag har fått en artikel publicerad på Newsmill om barnens situation. Om att alla barn har rätt till båda sina föräldrar. Kungafamiljen har ju startat ett barnforum med tanke på att alla världens länder ska följa Barnkonventionen. Det gör inte Sverige fast vi ratificerade den år 1990.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/26/kungaparet-st-r-p-barnens-sida

Catrin, Borlänge sa...

God fortsättning på Julen!

Ja tänk att det finns de som inte vet vad man har hjärnan till!!!

Hoppas annars att du haft en skön tid med dina nära o kära. Här har vi haft det jättemysigt med tomte, mycket snö, minusgrader, god mat o dryck, glögg o gott bröd till kaffet,o efter själva Julafton har lugnet lagt sig och man har bara varit.......

Ha det gott!!
Catrin m familj i Borlänge