Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 28 januari 2010

Inbjuden till TV4, Malous Efter Tio den 30 mars!Och nej, det är inte jag utan Glenn Forrestgate som du kommer att få höra berätta om sin bok När mardrömmen blev sann. Om du klickar på bokomslaget kommer du till Adlibris, där du kan läsa mer. Klickar på någon av fotografierna kommer du till Glenns hemsida.
Det är så toppenroligt och det blir till att räkna ner dagarna fram till den 30 mars.
Hälsar Ramona

4 kommentarer:

Mia sa...

Det är sååå lång väntetid, men den som väntar på något gott...

Ann Helena Rudberg sa...

Det var väl jättebra! Jag skrev till Malou i går apropå att hon satt och diskuterade med Helena Bergström och Katarina "alfahannen" Wennstam och påpekade detta:

Alltså när du pratade nu med Helena Bergström och Katarina Wennstam, så började jag se alla människor (för min inre syn) med huvudet nedåt och könet uppåt, att vi all gick omkring så och att KÖNET var det som var huvudet.

Jag tycker verkligen inte att det är så. Vi är människor först och främst och inte kön. Vi är personer med olika drag och personligen har jag blivit (och blir) minst lika påhoppad av kvinnor som av män.

Jag tycker att det där tjafsandet om KÖNET beror på att vi aldrig har lämnat farbror Freud och att vi tror att sex styr världen. Det gör det inte. Faktiskt. Det finns annat också.

Och det vore väl på tiden att vi går över till en värld, där vi ser hur den ser ut. Det finns en hel rörelse på nätet, som berättar om att papporna behövs. Men du kanske har missat den.

Och när ni kvinnor sitter där så är ni ju beviset på att könet inte bestämmer... utan att ni som starka kvinnor gör det.

Alltså jag tycker att ni ser en gammal mans-kvinnobild och när ni tjatar om att detta är si eller så går det inte att se något mer än det. Och det hjälper till att bevara denna bild från förr och ni ser inte ens själva hurdana ni är. Och inte fasen går ni omkring med rumpan uppåt på dagarna? Istället för huvudet?

ha det gott
Ann Helena Rudberg
journalist och författare


Och så hänvisade jag till min blogg och min artikel på Newsmill om Barnkonventionen.

Allt hjälper till... hoppas jag gjorde det också :)

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Ja det känns länge men vips är dagen inne!

Hej Ann Helena,

Ja, det tror jag. Alla drar sitt lilla strå till stacken.

Helena Palena sa...

Kul! Ditt förlag får synas i TV. Alla bäckar små! Jag ska kolla.