Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 17 januari 2010

När mörkret faller, Tredje vågen, Noll tolerans och nu fler filmer av regissör Anders Nilssons i TV4 på söndagarna.Toppen!


På söndagarna, fem veckor framöver, är tv-livet toppen! Då visas regissör Anders Nilssons filmer, vilka är en fortsättning på Noll tolerans, Livvakterna och Tredje vågen. Alla med Jakob Eklund i huvudrollen.

En annan film När mörkret faller är också ett mästerverk av Anders Nilsson, som jag varmt rekommenderar.

Första avsnittet visades förra söndagen, Gruppen för särskilda insatser. Det som jag gillar så mycket med de här filmerna är att fiction och verklighet blandas.
Dessutom är Jakob Eklund, Marie Richardsson och de övriga skådelspelarna i ensemblen fullkomligt lysande! Så har du inget bättre för dig, vik söndagskvällarna i TV4 fem veckor framåt!REKLAM för mina böcker...


Här kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Åh vad gôtt att det är söndag!
Ramona

2 kommentarer:

Catrin, Borlänge sa...

Godkväll Ramona!

Visst är det kul när tv satsar på bra filmer. Johan Falk-filmerna är kanonbra. Bra skådespelare och mycket spänning. Det är nog mycket så här det går till.
Men något jag retar mig på är att de spelar musiken alldeles för högt så det är svårt att höra vad de säger ibland. Tur så finns det ju text, men jag tycker inte att man ska behöva använda text, när man har normal god hörsel.

Men precis som du så rekommenderar jag filmerna till alla. Mycket nöje!

Kram
Catrin

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin,

Ja är det inte festligt, vi använder också text-tv fastän filmerna är svenska, men precis som du säger har ljudteknikerna mycket kvar att önska.

Att inte Johan Falk filmerna får bättre kritik är väl antagligen för att recensenterna inte vet hur verkligheten ser ut, eftersom de har fastnat i sina stolar. Hahahah

Dessa filmer är "verklighetstrogna" till skillnad från "Snabba cash" som de tror är tagna ur verkligheten. Lite kul att det är så enkelt att lura recensenter...