Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 8 februari 2010

Ett handslag och affären var i hamn. Glöm handskakningarnas tid, välkommen tillbaka till häxorna och vikingarnas tid!Sextio lakan var det värt att kränka en kvinna. Undrar vad man kan få om man tvingar in en kvinna i burka? Kanske 200 000 tusen?


Vad handlar det om? Jo, en extremistisk muslim vill inte ta en främmande kvinna i handen. Han påstår att hans religion förbjuder det!


Så praktiskt, vad är nästa grej? Att han får lov att slå sin fru, för att religionen tillåter det? Hur ställer sig svensk lag då?


Vilka ropar hej nu? Jo, just det, Sverige demokraterna fick säkert ett antal tusen nya medlemmar och fler röster idag.


Är svenska politiker fullkomligt hjälplösa? Är det dags att införa sharialagar för en särskild grupp? Eller är det dags att sätta ner foten och med STORA BOKSTÄVER berätta att vi lever i en demokrati, där kvinnor och män strävar efter att få samma skyldigheter och rättigheter?


Om inte svenska etablerade politiker tar tag i detta nu, kan de se sig om efter nya arbeten efter valet i september. Gissa vilka som kommer att nöta mattorna i Sagerska huset? Därefter kan vi alla säga godbye till demokratin...som lämpligen kommer att stoppas ner i en säck...


Så för helvete, ni mesproppar till politiker, gör något och gör det nu! Jag vill inte återgå till stenåldern när häxor brändes på bål, just för att de var kvinnor...


Hälsar en skitförbannad
Ramona

Merith Wagers blogg där immigrationsmyndighetens personal (miggorna) slår sig för pannan! Ånyo en vansinnig order har anlänt, denna gången via Sveriges Radio. HJÄLP!

E-böcker börjar bli poppis, kul, här på Elib.se kan du låna eller köpa mina e-böcker.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

6 kommentarer:

Mia sa...

Ja, risken är att det kommer att gå utför med det här mesproppslandet. Våra kristna värderingar hade aldrig tillåtits om situationen hade varit tvärtom. Jag har full respekt för att alla har sina värderingar men man får ändå ta seden dit man kommer. Väljer man att bosätta sig i västervärlden får man ta konsekvenserna av det också, alla vill väl anpassa sig till sin omgivning, eller...
Hujedamej - är det inte stöveltramp som hörs i fjärran...

PS. Jag har lite problem med en exgranne som uppför sig väldigt otrevligt. Hon hälsar inte alls - undrar vad det kan vara värt? DS.

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Jo det jävligaste är att jag hör och ser stöveltrampet närma sig med skenande hastighet...

Har inte idioterna (läs politiker) lärt sig ett jävla skit av historien, eller missade de varje lektion?

Hitler kom till makten för att det fanns 30 TRETTIO partier i Tyskland, som inte kunde enas om ett förbannade dugg. Då kom Hitler och satte ner foten, talade om var skåpet skulle stå, och vips var de flesta av tyskarna nöjda och glada... åtminstone i nästan fem år.

Men det tog nästan trettio år att bygga upp Europa igen och nu vet vi hur många som led fruktansvärt bakom murarna.

Ska vi behöva uppleva detta igen på grund av flata politiker?

Det är liksom inte bara Sverige som har stöveltramp. I Ungern stampar de redan på gatorna och hyllas helt öppet av folket.

Om detta viskas det inte ens i svensk media.

Det är inte så att Sverige Demokraterna är en isolerad företeelse i Sverige, lika lite som nazisterna var ensamma i Tyskland.

Inte ens den faktan påverkar blåbärslandet...Sverige

carstoned sa...

Hahaha säpo skulle ta mig också om de fick veta vad jag tänker ibland! hahahah =) =) =)

Om du har lust så läs gärna mitt senaste inlägg och tyck till.

Fast blogg.se krånglar så vet inte om inlägget syns riktigt än =S

KRAM!

Catweazle sa...

Kan vara intressant att jämföra med Carl Hamiltons bråk om handskakningar:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3687678.ab

Mia sa...

Jag kommer ihåg den debatten som följde efter Carl Hamiltons vilja till handskakning. Uppenbarligen har vi nu kommit till den punkt att det är en rasistisk handling...

Catweazle sa...

Ja Mia, ibland känns det som att vi domineras och styrs av dumbommar, fegskitar och ryggradslösa, som är omogna medlöpare till det politiskt korrekta för dagen och inte det minsta kultur-och samhällsbärare. Någon arrogant skit i toppen omgiven av rumpnissar.