Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 4 februari 2010

Ojdå, hoppsan! Där trillade kärnavfallet överbord.

Under åren 1990- 1992 dumpade ryska soldater lite skit i Östersjön i den svenska ekonomiska zonen.

Uppdrag granskning SVT play

Äh, det är inget att oja sig över, bara lite kärnavfall och kemiska stridsmedel, som kanske senapsgas. Dumpningen gick som på räls!

Dumpningsplatsen ligger vid en ås några sjömil utanför Gotland. Det är inte i närheten av där Gastrom (Putins lilla gasledning) ska dras, däremot projekteras det just nu för en kabel, som ska dras genom området.

Allt började med att en underrättelseagent, Donald Forsberg, som arbetat på (Firman) IB kallad efter den käcka affären, ville lätta sitt hjärta. Han bor på Gotland, var stationerad där ändå från 1969 och begår nu en kriminell handling, eftersom han avslöjade en djupt bevarad hemlighet. Reportern från SVT nöjde sig inte med att lyssna, utan gick till handling. Vem och var kunde han hitta personer och dokument som kunde bekräfta den svenske agentens berättelse.

Tänk, att först hade inte en enda person i ansvarig ställning en aaaaaning om vad reportern var ute efter. Det ringer ingen klocka, som de sa! Det borde ha ramlat ner i kyrkklocka i deras huvuden! Men efter ett helt fantastiskt idogt grävlingsarbete fick han åtminstone fyra, nästintill tomma Top secret, dokument i sin hand.

Ni som inte sett reportaget bör ta er en titt!

Vad detta reportaget avslöjar, förutom att en mängd personer redan visste om att det fanns (finns) kärnvapen runt Östersjön, är att alla befann/befinner sig på höga poster i Sverige, från statsministern till ÖB, och att alla ljuger om det dom anser vara nödvändigt!

Ingen kommer att fråga lilla mig, eller dig om det är okej att ljuga för oss undersåtar, dom bara gör det, och du det är en liten grej till: Dom kommer att fortsätta att ljuga! Tänk på det!
Undra vad dom har ljugit om tidigare?

P.s Nu har en rysk partiledare för ett "grönt" parti gått ut och dementerat dessa uppgifter. Han vill på fullt allvar påstå att han gjort en utredning och fått tillgång till samtlig dokumentation i ärendet. Hahahahah, politiker är bra på att ljuga!D.s

Monica Antonsson, journalist, skrev om detta för flera år sedan. Läs om det här!Låna alla mina e-böcker på biblioteket!http://www.elib.se/ där du klickar dig vidare till ditt bibliotek.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus

Ha de gott!
Ramona
CDON

5 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Så bra att du såg och rapporterar, för jag valde att stänga av, orkade inte med mer skit i det här havet jag bor alldeles bredvid... ;)

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Jag brukar för det mesta titta på Uppdrag granskning, Kalla Fakta, olika dokumentärer, TV4 fakta, Viasat History chanel och det är oftast mycket intressanta inlägg, som nu med dumpningen av kemiska vapen och kärnavfall.

Helena Palena sa...

Vad jag tycker är märkligt det är att inte fler gläppar och pratar vid sidan om munnen på dom som varit i samhällstoppen. Det finns massor med skumma grejor ovanför våra huvuden. Blir man per automatik en mussla när man varit politiker på hög nivå. Man undrar ju. Får dom betalt i förskott för att hålla käft sen när dom blir pensionärer.

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena,

Jag inbillar mig att det handlar om "jag vet det här och det här om dig" därför ger du mig ett bra jobb! Därför kan de "tiga" för det är värt en del.

carstoned sa...

Fan jag missade programmet, men läst om det.. helt stört...

Kram!