Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 19 februari 2010

Recension av När mardrömmen blev sann, Glenn Forrestgate


Pelle Billing, känd bloggare och erkänt duktig har skrivit den första recensionen av När mardrömmen blev sann, Glenn Forrestgate.

3 kommentarer:

Carina Persson sa...

Hej du finaste Ramona!

Hoppas allt är bra med dig och Thommy och att ni inte är alltför insnöade :-)

Här fortsätter snöandet och jag är innerligt trött på det. Barnens sportlov börjar på måndag och då brukar de vara glada om det är snö. Men inte i år. De bara upprepar: Kan det inte sluta snöa nu? Vi vill inte ha mer snöööööööö.
Och så stannar de inne och spelar playstation och dataspel istället. Och deras arma moder virkar och läser böcker på sin fina läsplatta. Har du sett mina virkade figurer på min blogg? Det är ett roligt och avkopplande tidsfördriv.

Idag har det varit en jobbig dag här. Mitt ena barn kom hem från skolan ilsken som ett bi. Och satte igång och bråkade med sina syskon. Det dröjde inte länge innan bråket var i full gång. Tre stycken som skriker och slåss... då blir jag trött i skallen. Men jag är ju inte så ung längre. Inte enligt min ena dotter. När jag fyllde 40 förra februari, då sa Emilia: Du mamma, nu när du fyller 40 då blir du ju förskräckligt gammal. kan du LOVA att inte komma och hämta oss i skolan med rollator? För det hade varit hemskt pinsamt. :-) GULLUNGE!!!

Nu sitter jag i allafall här HELT ENSAM. Flickorna följde med mormor för att handla och Markus gick precis till en kompis. Det känns konstigt för jag har inte varit HELT barnfri på 9½ år.

Hoppas allt är bra med er, mina fina vänner. Skickar massor med kramar från

Carina och barnen

Ramona Fransson sa...

Hej Carina,

Lite kul det där med ålder. Jag minns när jag var 20 och träffade en tjej som var 31, då sa jag: Gud, vad bra du ser ut för att vara över trettio????

Jisses så pinsamt! Vi möttes tiotal år senare och då påminde hon mig och vi kunde skratta åt det.

Ha en härlig helg, krama barnen!
Kram
Ramona

Magnus sa...

Läste recensionen av Glenn´s bok. En bra recension, tycker jag. Den stämmer bra in på in uppfattning av den efter att ha läst den.

Hoppas den når stor framgång.