Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 13 mars 2010

Björn Eriksson, regeringens koordinator, vill eller vågar inte berätta hela sanningen om de kommande flyktingbarnen, Men skit i det du Björn! Det finns andra som gör i stället!

Björn Eriksson, tidigare landshövding för Östergötland, ser glad ut på bilden.

Tacka fan för det, han har inget att bekymra sig över. Det är inte Björn Eriksson, som för dålig lön och urusla arbetsförhållanden, arbetar på flyktingförläggningar som ska ta hand om de så kallade "ensamkommande barnen".

Dessa "barn" är i alltför många fall över arton år och ställer till med ett helvete inte bara för de "riktiga flyktingbarnen", utan också för personalen. Men det skiter Björn Eriksson i, Han kvitterar ut en fet pension och står mer än gärna och orerar i media, föreslår för vår nuvarande regering, ( hade spelat Roland om det varit en grönröd röra) att kommunerna skall tvingas till att ta hand om dessa "ensamkommande barn". Det låter barmhärtigt och empatiskt, men vad kostar det att missbruka svensk asylrätt? Enligt många källor pratar vi miljarder kronor, som pungas ut från statskassan. Hur länge ska detta fortgå? Ja, det är ju val i år. Då tystas det obekväma ner, locket på! Men på nätet finns hundratusentals frågetecken, som väntar på att få rätas ut. Vem åtar sig uppdraget? Vi vet i alla fall vem som inte ens vill ta i det med tång.

Uppgifterna kommer från Merit Wagers blogg, där miggorna skriver allt vad de orkar och berättar om hur det ser ut i det verkliga livet, inte som på te- och cocktailbjudningarna, där Björn Eriksson trivs och känner sig hemma.

Ramona
Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här är en av de som Björn behöver bekymra sig om, en som talar sanning.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/varna-asylratten_4416503.svd

Det förvånar mig dock att SVD tillåter Per G att skriva sanningen, måste finnas någon baktanke.
Allemand

Ramona Fransson sa...

Allt har en baktanke...