Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 14 mars 2010

SVT lyckades! Melodifestivalfinalen var en hit och vinnaren superbra!

Anna Bergendahl har en röst som inte bara kan fylla Globens åhörare med värmekuddar, utan Anna kan säkerligen få hela Europa att gå ner på knä och fria.

Låten var också helt rätt för Anna Bergendahl. Hon fick användning av hela sitt kroppspråk och sin fantastiska röst.

Årets Melodifestivalfinal var den bästa jag sett! Redan inledningen var superduper, med den mäktiga låten ur filmen Rocky 3, The eye of the tiger, med deltagarna iklädda rockar, som om de skulle ut i en boxningsring, alla presenterade av Dolph, med sin mörka raspiga röst.

I slutet, under rösträkningen, skickligar dansare, som förgyllde scenen, och sist men inte minst en överraskning med kolossalt underhållande sång av originalartisterna som framförde norska och svenska bidrag, man hört genom åren. Till och Elisabeth Höglund var med! Hon presenterades som en av dansarna. Fyndigt!

Dolph Lundgren höjde stämningen med sin blotta närvaro och genom sin vän Sylvester Stallones medverkan fick föreställningen guldglans! Det gläder mig att svenskarna äntligen begriper att bara för att en man eller kvinna, är blond, har muskler eller andra tillgångar och söker lyckan i Hollywood, är dessa personer inte intelligensbefriade, tvärtom, det krävs enorm uthållighet, beslutsamhet och naturligtvis måste även fru Fortuna ta svängen om dig, annars lyckas du inte oavsett hur mycket du än sliter. Turen måste stå dig bi, inte gå förbi!

Jag är glad att jag tittade på Melodifestivalfinalen, för jag har inte mer än slötittat på deltävlingarna, eftersom jag inte tyckte att låtarna var direkta höjdare även om de tio som var bäst, var med i gårdagens tävling.

Jag håller tummarna för Anna Bergendahl hela vägen!

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Så bra då... jag tror på dig och vad du säger :) Själv har jag tröttnat absolut på att lyssna på detta, fast jag satt och glodde på ABBA då 1974 när de vann med Waterloo.

På den tiden ingick jag i det pk-korrekta blivande journalistgänget på Journalisthögskolan och de var hemma hos mig (en del av dem) den kvällen. De ville inte titta på Melodifestivalen, men min bror, som också var där ville det.

Och det slutade med att vi satt alltihop kring vår lilla svart-vita TV och hurrade och skrek... det var tider det... så det gick att få även pk-korrekta journalistelever att heja på Sverige och ABBA...

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Till och med ultra-kommunisten Sven Wolter, som igår kväll hade sitt radioprogram på P4, påstod att han hade haft ett kasettband med Abba låtar som han lyssnade på oavbrutet.

Slutsatsen är,tillsammans med din kommentar, hyckleriet har ingen ände, och definitivt inte i Sverige, hur det ser ut i andra länder vet jag inte, men i det här fallet tror jag inte att Sverige är unikt.