Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 24 mars 2010

Neutral våldtäkt i Bjästa!


Bilden vill inte på något sätt undervärdera katten eller hunden, utan bara symbolisera det som en större del av befolkningen i Bjästa har utgjort, nämligen att inte vilja se det som var uppenbart.

Bjästaskolans rektor och lärare ville vara neutrala! Trots att Oskar ( killen som våldtog Linnea och Jennifer. Fingerade namn) dömdes för våldtäkt efter att han erkänt, stod större delen av befolkningen i Bjästa på den "stackars pojkens sida", till och med prästen Lennart Kempe tyckte i första hand synd om pojken (Oskar) inte om offren som utsatts för våldtäkterna.

Kul med präster som är så vidsynta att de tappar omdömet om vad som är betydelsefullt!

Efter att Oskar våldtagit Linnea och fått besöksförbud gick han på skolavslutningen i kyrkan. Där hade han köpt en stor mängd rosor, (vem betalade dem?) och delade ut dessa rosor till sina före detta klasskamrater och lärare, som applåderade Oskar. Prästen tyckte att det var en fantastisk demonstration av Oskar! Mamma till Oskar filmade och lade ut detta på nätet, i ett vansinnigt dåd att oskuldförklara sin son. I första förhöret säger Oskar " Vi hade aldrig sex!" Ungefär som den före detta presidenten i USA, Bill Clinton. Om man inte stoppar in snoppen i snippan är det inte sex! Jag trodde inte att ungdomar av idag är så urbota korkade! Sedan kröp det fram att Oskar suttit med sina ben på Linneas armar, onanerat i hennes ansikte och tvingat isär hennes käkar för att föra in sin penis i hennes mun. "Nä detta är inte sex!" Goddag yxskaft, se för fan till att byta ut lärare som inte begriper vad sex är på sex och samlevnadsundervisningen!

En kvinna 49 år i Vallbo ansåg att om man blir tvingad att suga av en snopp är det bara att bita av den!
Ja, det märks att den kvinnan vet hur det är att bli tvingad till sex. Galenpanna!

Anledningen till att de flesta trodde eller tror att Oskar är oskyldig till dessa våldtäkter, trots att han erkänt, är att som de säger: Snygg, charmig, sjysst och tänker på andra... Jösses inte trodde jag att det i dagens välutbildade Sverige fanns så många enfaldiga människor. Är det smittsamt? Tror folk att ett vackert yttre, snällt och vänligt beteende är det som skiljer dårarna från de anständiga? Den siste idioten är inte född! Nej, det står inte i pannan vem som är vem. Det står inte skrivet "våldtäktsman" i pannan. Inte heller tjuv, mördare eller snäll. Men helt klart är att människor bedöms efter utseende.Hmmm.

Mamman till Oskar startar en facebookgrupp som försvarar sonen. Tajming! Tusentals skriver på utan att tänka efter. Normalt i dagens läge. Ingen ifrågasätter om det kan vara så att Oskar är skyldig. Normalt i dagens läge. Alla har hört "någon" berätta något. Han sa... hon sa... det kan inte vara sant... för hon sa... men vad alla glömde fråga var. HAR LINNEA SAGT DETTA?

Det påstods att Linnea ville ha Oskar, han ville inte och därför tog hon hämnd genom att anklaga honom för våldtäkt. Ja, det låter otroligt att en ung tjej skulle göra något så dumt, men dessvärre finns det dumma tjejer som gör just detta och eftersom inte lagboken kan ge dessa "dumma" tjejer ett kännbart straff fortsätter dessa "dumma" tjejer att göra just detta, vilket i förlängningen drabbar ärliga tjejer som Linne och Jennifer. Men det fattar inte dessa "dumma" tjejer. Man kan undra varför? En förklaring är när man lyssnar på de infantila vuxna personerna i programmet Uppdrag granskning, varifrån jag tagit dessa uppgifter, och har du inte sett programmet bör du göra det, om inte annat för att sätta dig in i hur Linnea mår idag.

Linnea var 14 år när hon mot sin vilja fick sperma i ansiktet och det är en händelse som kommer att följa henne resten av livet. Tiden läker säger man, och det är sant, men minnen sitter också kvar och detta minnet kunde hon ha varit utan. Det som gör mig mest förbannad är att om inte den infantila vuxna befolkningen applåderat Oskar och sett honom som offret i stället för att se det verkliga offret Linnea, hade Jennifer kanske klarat sig undan. Men tack vare Bjästas korkade befolkning lyckades Oskar, som antagligen trodde sig vara oövervinnerlig, även prästen var hans fan, övertala Jennifer att följa med honom och i enslighet kastade sig den sjuke dåren över ännu en flicka och gav henne ett livslångt ärr.

Rektor i Bjästaskolan är en individ som aldrig borde ha innehaft tjänsten som rektor än mindre lärare. Nu sitter hon där och ser med hjälp av journalisten all den mobbing som Linnea utsatts för. Rektorn måste vara från stenåldern!

Nu är Linnea 50 mil hemifrån och glad igen, men hon behöver att kommunen ska betala hennes fortsatta skolgång och jag säger bara en sak till kommunens ansvarige: BETALA FÖR HELVETE! Det är det minsta ni kan göra efter att pratat om värdegrundsfrågor och annat bjafs. Linnea har rätt till ett värdigt liv efter att Bjästa totalt misslyckats med att ens stava till "värdegrundsfrågor"!

Oskars mamma bör söka hjälp, man kan inte se sitt barn som en ängel i alla lägen. Det finns barn som trots fin uppväxt blir tossiga och det är ingen hjälp om föräldrarna inte ens ser det som bevisligen ligger framför dem.

Jag hoppas att ansvarige för lärarförbundet tar sina outbildade lärare i örat och ruskar om dem riktigt ordentligt, för vi har inte råd i mänsklighetens namn att förlora barn i dårarnas paradis, när inte ens lärare kan förstå att det inte finns något som heter NEUTRAL VÅLDTÄKT!

Ramona

Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON

16 kommentarer:

carstoned sa...

Så jäkla bra skrivet!

Jag såg programmet och skulle skriva ett inlägg om det, men jag länkar till din blogg istället, för du satte ord på exakt allt jag ville skriva om det!

Så jäkla upprörande!

Kraam!

Ramona Fransson sa...

Hej Carstoned,

Bättre beröm kan jag inte få.
Kram

Purusha sa...

Jag har skrivit följande mejl till prästen Lennart Kempe: Jag såg dig i kväll i Uppdrag granskning. Du blev intervjuad angående en skolavslutning och två elever, den ena ett våldtäktsoffer, den andre gärningsman. Det verkade som du hyste större medkänsla med gärningsmannen än med offret. Varför? Jesus såg ju först till de minsta och svagaste, även om syndare ska förlåtas. Kan du förklara ditt underliga beteende i TV?
Hans mejladress: lennart.kempe@svenskakyrkan.se

Blondies blogg sa...

Ramona! Vilket fantastiskt bra inlägg! Jag vet ingen som kan formulera sig så bra som Du. Och Du träffar alltid rätt!
Vi är många som är tacksamma över att Du ger oss Ditt stöd! Tack för att Du finns - och för att Du ställer upp för det som Du tycker är orätt.
Hoppas att alla som läser Din blogg sprider Dina inlägg vidare, speciellt det här. Jag lägger in det på min blogg och på Facebook. Och givetvis ska jag skicka ett mail till den där förbannade prästen!
Du rör om och berör! Du skakar om dem som ska känna skam. Och ger stöd och tröst till den som är utsatt!
Jag finnner inte ord! Men jag är glad över att Du alltid gör det!

Martin sa...

Hej Ramona! Det är tyvärr inte första gången jag hört om något sådant. Hade en vän i en stad nära Stockholm som också blev våldtagen och var tvungen att fly till Stockholm efter att, igen, alla tagit killarnas parti! Jag blir helt saligt förbannad över hur vi svenskar tänker i vissa lägen och hur vårt rättsystem är utformat!

Din text var huvudet på spiken, verkligen! Och jag hoppas att det är OK att jag länkar till din blogg via facebook!

Ramona Fransson sa...

Hej Purusha, ska skicka prästens Kempe mitt inlägg!
Tack för adressen.

Hej Birgitta, tack för att du och alla andra sprider det vidare, drömmen vore om Jennifer och Linnea fick reda på att det finns vuxna som stöttar dem, utanför Bjästa!

Hej Martin,

Precis som jag skrev till Birgitta är jag jätteglad ju mer den sprids, för rätt vad det är kanske den når ut till de som drabbats och de kanske kan känna en viss tröst.

fridalundh sa...

Blev så jävla upprörd över den dokumentären!
Min första tanke var dock att Daddy med flera skulle försvara killen på hans blogg och det tycker jag att han gör, vad anser du om det eftersom du länkar till hans blogg?
Jag har svårt att ta hans blogg på allvar och hans kamp för sin dotter på allvar då han hela tiden skriver inlägg med attityden att alltid vara på de "elakas" sida...

Ramona Fransson sa...

Hej Frida

Jag länkar till Daddys blogg just för att se vad han skriver. Jag är för yttrande- och åsiktsfrihet och därför kan det vara intressant att läsa hur andra människor hanterar information, och med det inte sagt att jag alltid håller med.

Jag försöker att inte ha skygglappar för å ena sidan eller å andra sidan. Som jag brukar säga så har myntet två sidor, så också berättelser.

I just Bjästa-fallet avvaktade jag med att skriva tills jag hört båda sidor, och i går i Uppdrag granskning fick jag två sidor och sedan var det enklare att ta ställning för den sidan som jag anser hade en trovärdighetsstämpel.

Nathalie sa...

Bra skrivet.
Jag såg inslaget igår och fy fan vad förbannad jag vart.
Det bara kokade.

Har skrivit ett inlägg i min blogg jag med.
Långt men om du vill läs gärna detta och se min syn på det hela.
Vi har mycket lika åsikter.

http://nathaliestankar.bloggproffs.se

Monica Antonsson sa...

Jag har inte sett programmet. Ska försöka framåt kvällen. Men det är åh så smärtsamt.
Kram till dig Ramona!

carstoned sa...

Det ska handla om detta på debatt klockan 20.30 på ettan =) Ett tips bara =)

carstoned sa...

Menar 21.30! =)

Ramona Fransson sa...

Hej Carstoned,

Tack, jag fick också ett meddelande via mejl om Amandas blogg och läste hennes inlägg.

Här är adressen till Amanda som var modig nog att stå upp för Linnea:
http://www.facebook.com/l/b6ef4;amandaogrens.blogg.se/

Duktig och modig ung tjej!

Kerstin sa...

Ramona jag kommer inte in på länken till hennes blogg??

Skrev du rätt?
=) =) =)

Kraam!

Ramona Fransson sa...

Hej alla.

Här är Amandas blogg adress;
http://amandaogrens.blogg.se/

Detta är tjejen som var modig nog att stötta Linnea och är med i Debatt 21.30 i kväll!

carstoned sa...

Tack för länken! En sådan otroligt modig ung tjej!

Tittar just nu!