Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 7 maj 2010

Tävla och vinn böcker! Lätt som en plätt! Dragningen av vinnaren, oavsett var du bor i Sverige, blir på Göta Platsen i Göteborg vid Poseidon den 31 maj klockan 18.00


ALLA SOM VILL TÄVLA ÄR VÄLKOMNA!
Vi skickar boken vart du än bor i Sverige!

Allt du behöver göra är att gå till anomaR:s Webshop, klicka på "Webstart-erbjudande nr 2 "ta reda på vilka två män som recenserat Glenn Forrestgates bok, skicka svaret till anomar-forlag@telia.com och du är med i utlottningen av sammanlagt tio böcker. Fem av Glenn Forrestgates "När mardrömmen blev sann" och fem av Mord under Tjörn Runt, som släpps den 17 juni. Lätt som en plätt!

På Facebook har jag en Fan club

Allt på grund av att jag blev inbjuden att bli ett fan av någon till Pontus Enhörning facebookssida,vilket jag gjorde. Jag har alltid gillat Pontus.

Då kom det ett svar från Pontus, som berättade att hans sida var full, men att det fanns ett annat ställe där jag kunde bli ett fan. Jag svarade med att: Tänk, jag skulle också vilja ha en sida full av fans.

Pontus svarade: Ja, men starta en fan club så ska jag bli ett fan i din club. Sagt och gjort. Den startades och Pontus är ett av många fans. Fadde är också med!


Vi kommer att stå på Göta Platsen vid Poseidon klockan 18.00 den 31 maj och ta med alla mejl, med de rätta svaren. Lägga dem i en stor svart säck och skaka om. Alla som vill och kan är välkomna att vara med för att se att det går rättvist till. Så join the club!

Ramona

Har Kan du shoppa Böcker i webshopen Anomar förlag, direktleverans!

Har Kan du Köpa Glenn Forrestgates självbiografi "Når mardrömmen blev sann". Eller också ga i PA bokhandel Nära gräva. Har Kan du Köpa / lana boken SOM e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga i en Bevakning in min Update deckare Mord under Tjörn Runt Håkan du gora DET in

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Hej mitt hjärta!
Jag har givetvis varit inne på anomarR:s kanonfina webshop. Och i sanningens namn var jag sugen på att ge de rätta svaren på vilka två män som recenserat Glenns bok, för naturligtvis vet jag namnen.
Men eftersom jag redan har köpt Glenns bok och även går och väntar på Mord under Tjörn Runt, så unnar jag någon annan chansen.
Just nu läser jag faktiskt Din första bok, Älskling, vi blir inte...Är rörd och berörd. Den bästa boken jag läst på mycket länge. Dina deckare har jag som talböcker, och de har gett mig en alldeles speciell upplevelse. Inte minst för Din härliga göteborgska.
Kramis! Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej lilla hjärtat!

Du är som alltid generös och omtänksam. Men du kanske skulle kunna knuffa alla du känner i rätt riktning.
Det vore ju kul att få stå på Göta Platsen med en hel säck fylld med mejl.

Kramar
Ramona