Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 7 maj 2010

En deckare som sätter skräck i hela journalistkåren och förlagsbranschen.


Den rubriken gillar jag som f-n!

Det var grymt nära att jag gjorde en riktig tavla i boken, men som tur är har jag haft tre korrekturläsare den här gången. Men kom ihåg, det är ingen garanti! Camilla Läckberg hade fyra korrläsare i en av sina deckare, men det blev fel ändå. Flakmoppe tror jag det var, det stämde inte tidsmässigt eller nåt sånt.

I mitt fall hade jag blandat ihop mina gestalters namn och det är ingen höjdare! Nu ska boken omvandlas till inlaga för att skickas till tryckeriet. Omslaget är nästan klart. Flikarna och baksidan ska filas till och sedan ska det vara klart för tryck.

Manus är råvara, sedan ska manuset tillagas, det är svårt, men det finns en sak som gör att man förhoppningsvis blir bättre och bättre och det är som etyder man övar och övar...

P.s Ja just det rubriken, den är Thommys idé och jag instämmer till fullo. Det finns bra journalister och så finns det skitstövlar!D.s
Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Kul Ramona att du har kommit så långt med boken :)

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Ja, släppet är bokat den 17 juni hos Hasse i Lysekil på Bokia.