Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 14 maj 2010

SÄPO ska ha ett stort tack för avlyssningen av den syrianske diplomaten!


Här sitter den utpekade S-politikern Abdo Goriya (s) med sin advokat. Bilden är tagen från TV4:s Nyhetsajt. 

Om inte SÄPO hade haft avlyssning på den syrianske diplomaten hade S-politikern fortsatt att ljuga det svenska folket rakt i ansiktet.

Diplomatens artonåriga och myndiga dotter hade blivit kär i "fel" man. Diplomaten ville ha hjälp att kidnappa dottern ut från Sverige. Abdo ställde upp galant! Diplomaten erkände i samtal med Abdo att han misshandlat sin dotter i flera dagar. Men vad bra, verkar Abdo ha tyckt om detta. Ta henne i örat, säger Abdo! ( Var jag skulle vilja ta dig Abdo och svänga dig runt en stolpe med kan du nog räkna ut själv!)

Diplomaten är förpassad ut ur Sverige. Tack för det!


Abdo Goriya är med stor sannolikhet muslim ( nej han är inte muslim, jag har precis tack vare en kommentar fått reda på att Abdo är kristen syrian) och helt klart inte ett smack intresserad av Sveriges demokratiska lagar. Det har Abdo Goriya visat mer än tillräckligt. Allt detta kan du se på TV4 Nyheter.

Abdo Goriya har varit sur på Nalin Pekgul som klart deklarerat var hon står i frågor som jämlikhet och demokrati. Nalin Pekgul är en sund, duktig och smart kvinna som är muslim.

Frågan jag ställer mig nu är: Ska vi verkligen ha svenska muslimska män som politiker i Sverige? Kan vi verkligen lita på att dessa män kommer att hylla demokratin? Är dessa muslimska män, som vill bli politiker i Sverige i själva verket, ute efter att stoppa demokratin i malpåse? Jag vill se action nu! Jag vill höra och se att det finns muslimska män som vill hylla svensk jämlikhet och demokrati och jag vill se det NU!

I det här fallet är jag överlycklig att SÄPO avlyssnade samtalen. Utan avlyssning, inga bevis!

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen på min Fan-club!D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

7 kommentarer:

Mia sa...

Tyvärr är de nog så hårt hjärntvättade med sina gamla traditioner att det tar bra längre tid än en generation att komma ifrån dem.

De har tyvärr också väldigt svårt att acceptera sederna vartän de kommer. I Italien var det för några år sedan väldigt bråkigt då muslimerna krävde att korset på väggen bakom lärarens kateder i skolorna skulle tas bort. Det var en skymf mot deras barn. Italienarna gav sig inte.

Samma situation uppstod i Sverige för ett tag sedan då de krävde att skolavslutningarna i kyrkan skulle upphöra. Såvitt jag vet var det flera skolor som gav efter för det.

Inte undra på att de får makt att utöva sina traditioner här trots att många enligt svensk lag uppfattas som kriminella.

Cuben sa...

Sossarna själva har inte samma uppfattning som tingsrätten, se Expressen. Nu får vi se vilka som har rätt; SÄPO och tingsrätten, eller sossarna och den där Abdo.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1986658/kanner-honom-som-en-mycket-trovardig-och-duktig-person

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Det är en skam att inte svenska politiker ställer sin bakom Nalin Pekgul! Det visar på ett klent förstånd och en konflikträdsla bortom allt förnuft!

Ramona Fransson sa...

Hej Cuben

Ska bli intressant att se när sossarna krumbuktar som kungspudlarna gör när de ska trimmas!

Blondies blogg sa...

God morgon Ramona!
Det är nog fler muslimska män som borde avlyssnas. Befarar att det är många av deras döttrar som utsätts för samma kränkande behandlig som diplomatens dotter. Och dessa ska förpassas ut ur Sverige - omedelbart!
Jag har svårt att tro att jag någonsin kommer att få höra en muslimsk man hylla jämlikhet och demokrati-och verkligen mena det. Och politiker ska de kunna bli först när de lärt sig att leva efter de seder vi har här i Sverige. Kulturell mångfald är nog bra, men inte till vilket pris som helst.
Kramis!
Birgitta

Anonym sa...

Halååå.. bra artikel men du måste kolla upp din fakta först innan du skriver ngt sådant! ABDO är inte ngn muslim, HAN ÄR KRISTEN SYRIAN!! KOLLA UPP DET.

JAG känner mig kränkt när alla börjar ta för givet att muslimska män hålla enbart på med sådant!
/Can

Cuben sa...

Om Abdo Goriya är kristen syrian finns det ju anledning att titta på om han kom till Sverige som politisk flykting eller inte. Om det var så att han kom som politisk flykting vad skälen var i så fall.

Det står ju helt klart att han har haft en nära kontakt med den syrianska ambassaden och med dess officiella representater. Så någon politisk flykting från Syrien borde han inte ha varit. Det här blir intressant.