Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 10 juni 2010

Ylva Thörn, ska VI TA FAJTEN om att du ska slippa din "Trygghetsförsäkring"?


Nu tackar Ylva Thörn för sig. Detta fruntimmer som i alla år kallat sig för "arbetarnas vän". Skitsnack!

Minns ni strejken VI TAR FAJTEN? Det jag alltid undrat över är vem eller vilka som är ägare till företaget som bistod med jackorna och tryckte upp dem. Var de kompisar till Ylva Thörn, maken eller barnet? Någon som vet?

Som jag ser det var det nog bara det företaget som tjänade på strejken, ingen annan. Allra minst tjänade de som trodde sig vinna på den, alla arbetarna.

Nu vid 56 års ålder tackar Ylva Thörn för sig och plockar ut minst 70 000 i månaden till hon trillar av pinnen, om hon inte får ett nytt jobb vill säga. Vadå? Hon är ju undersköterska, varför söker hon inte jobb som det då? Ylva Thörn fick sitt första fuckliga uppdrag 1974 (kontaktombud) då hon var 20 år ung. Två år senare slängde hon kvickt undan provrör, pissepottorna (bäcken) och allt som undersköterskor sliter med och för detta slit har de fortfarande en skitdålig lön. I stället blev Ylva Thörn klubbordförande med betydligt bättre månadspeng, som käckt nog kallas arvode.

Om alla som idag skickar eller skickat in ex antal procent av sin lön till alla dessa fackliga förljugna pampar, i stället köpt sig egna privata försäkringar hade de alla fått ut dubbelt så mycket i pension som de får idag. Resultatet som kommunals arbetare får i löner idag kallar Ylva Thörn "bra jobbat". Undra just vad kommunals arbetare kallar Ylva Thörns "Trygghetsförsäkring, alias Fallskärm"? Bra jobbat?

Att ta FAJTEN om Ylva Thörns miljoner är lika meningslös som den FAJTEN Ylva Thörn lurade sina medlemmar med.

Ramona

P.s Jag efterlyser en bloggare som kallade sin blogg "Försäkringskassan inifrån, Observer" om du som hade bloggen läser detta, kontakta mig! Eller om någon annan som vet vem Observer är kan kontakta honom/henne och be denne ta kontakt med mig.D.s  

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här finns mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon min skatt!
När jag läste kvällstidningarna i går höll jag på att krevera av ilska.
Det gläder mig att även Du reagerade, men det förvånar mig inte särskilt mycket. Du är verkligen på hugget när det gäller sådant här. Och tack och lov för det...
Nu är det inte många dagar kvar till släppet av Mord under Tjörn Runt. Spännande!
Jag är övertygad om att boken kommer att bli en succé.
Kramar!
Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Ja, detta är vad jag kallar "högst" orättvist! Vårdbiträden, undersköterskor ska arbeta länge, helst tills 67 års ålder, innan de går i pension. Arbeta länge så får du hög pension! Varför gäller det inte maktens fackpampar!

Jag är supernervös och det är väl exakt så det ska kännas. Tack, tack, varma kramar tillbaka.
Ramona