Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 28 juli 2010

Dags för det årliga besöket på Vallarnas Friluftsteater.


Ja, jösses vad vi har längtat. I tolv års tid har vi invaderat detta helt magiska område som kallas Vallarnas Friluftsteater. Där ankorna vaggar mellan åskådarnas stolar och hoppas på att hitta ett tappat popcorn.

Där Ätran (tror jag att det är) ligger och skvalpar med pilträdens grenar smekande mot vattnet.

Vi har varit med om väder som gjort oss lyriska och väder som dränkt oss. I morgon ska det inte bli torrt och varmt men vi garderar oss och tar med badkläder och gummistövlar.

Vad vi hoppas på är "goa" skratt, vilket vi fått alla år utom ett och det var när ensemblen fick för sig att göra buskis på August Strindbergs Hemsöborna, det gick åt helvete utan musik. På fredagen gör jag mitt första besök som signerande författare klockan 12.00 på Falkenbergs Bokhandel och hoppas naturligtvis som alltid på en kö som skall påminna om dem som är när det spelas matcher på Ullevi. Och som sagt jag drömmer vidare...

Ha de gott! Vi hörs på fredag kväll.
Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


    

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon mitt hjärta!
Hoppas att gårdagen blev precis så underbar som Du hoppats på - och att Du både fick signera många böcker och många glada skratt. Det är Du värd!
Kramar!
Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej min skatt,

Nej, det fanns alltför många regnmoln som gjorde sitt bästa för att dränka oss, men föreställningen i sig gjorde sitt att tråka ihjäl oss. Signeringen blev däremot en höjdare trots uruselt väder.

Kramar
Ramona