Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 28 juli 2010

Birgitta Ryberg vill inrätta en mottagning för våldsutsatta män. DN

De som läst Glenn Forrestgates bok "När mardrömmen blev sann" förstår att våld mot män från en kvinnlig partner  inte är så ovanligt som folk tror. Däremot är det mycket oftare skamskulds-känslor från de män som blivit slagna.

Folkpartisten Birgitta Ryberg vill inrätta en mottagning för våldsutsatta män skriver DN, är det på riktigt eller är det valfläsk? För männen och kvinnornas skull hoppas jag att det är på riktigt. Det kan inte nog ofta påpekas att ska vi uppnå jämställdhet mellan könen måste även kvinnors misshandel av män erkännas som problem.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

När jag satt på tunnelbanan i kväll såg jag att RFHL hade en jourmottagning för homosexuella män som utsattes för våld och förtryck i sina förhållanden.
Jag tror att det snart finns liknande även för andra män. Och jag är säker på att Glenns bok bidrar till den utveckligen.
Godnattkram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Brigitta

Ja, och idag jag fick reda på att Sveriges politiker är dummare än tåget. I hatbrottslagen ingår inte brott mot transvestiter, transexuella och jag häpnar över deras okunnighet och infantilitet!

Det som var i DN ger ju i och för sig hopp om mänskligheten.

Godnatt kramar