Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 6 juli 2010

Det var väl inte så farligt?

Med orden "Det var väl inte så farligt" avslutar Radio Bohuslän varje gång sina reklaminslag. Och jag instämmer, det var inte alls så farligt. Tvärtom är det begåvat att avsluta med just de orden. Då vet du som lyssnare att reklaminslagen är över för den här timman.

Thommy och jag satt tvärtom och längtade efter reklaminslagen. Varje gång när vi hörde att de var på gång satt vi dödstysta och lyssnade. Varför skulle vi nu helt plötsligt bli så himla intresserade av reklaminslag? Jo, för vi har en jingle med reklam om Mord under Tjörn Runt.

Så där satt vi på altanen och spetsade öronen. Mellan reklaminslagen lyssnade vi på helt underbar och minnesframbärande musik. Musik som fick oss att le, skratta och njuta av sommarnatten. Det var låtar som "I Belive I Can Fly" och andra lugna ballader. Svenska artister blandades med resten av världens. Så gör dig själv en tjänst om du vill lyssna på riktigt bra musik, musik som du troligen glömt bort att den existerar, musik som gör dig glad och lycklig, lyssna på Radio Bohuslän, du kommer inte att ångra dig, jag lovar!

Dessutom får du reda på alla evenemang som pågår eller är på gång runt om i Bohuslän! Bara en sån sak! 

Detta säger jag inte enbart för att jag har en reklamjingle, utan helt enkelt för att vi har upptäckt Radio Bohusläns musik om kvällarna. Vi satt och lyssnade till klockan 01.30 och blev helt lyriska! Gissa vad vi ska lyssna på kväll efter kväll? Och du, det är inte så farligt!


Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: