Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 6 juli 2010

Jytte Guteland tjafsar som en terrier. Snälla Guteland skaffa dig ett riktigt jobb innan du gafflar!


Jytte Guteland är SSU:s nya ordförande och vill naturligtvis sätta sitt namn på kartan. Jytte satsar högt och det är okej, annars ska man inte vara inom politiken, men att höra Jyttes retorik är som att lyssna på en ettrig terrier.

Jytte Guteland ville Stoppa Davis Cup matchen mellan Israel och Sverige i Malmö. Om sådant säger jag, urbota fjantigt!

Det är som om jag skulle kasta mig ut med protestflaggor när Gothia Cup i fotboll går i Göteborg. Där samlas barn och ungdomar med fotbollsdrömmar från alla världens hörn. Även från länder med fascistiska och diktatoriska ledare. Inte ser jag till Jytte eller hennes gelikar med protestflaggor där! Och hade hon varit där hade jag blivit lika förbannad, blanda inte in politik i idrotten. Den är redan tillräckligt nerskitad utan att man behöver hjälp av det Socialdemokratiska Ungdomsförbundets ledare.

Jytte Guteland borde söka sig arbete inom hemtjänsten, personlig assistent, sjukvården, skolan, kriminalvården eller vad som helst där Jytte Guteland får träffa vanliga människor. Människor som varje dag för en kamp för att orka ytterligare en dag. När Jytte Guteland varit ute i arbetslivet ett tio-tjugotal år är hon välkommen tillbaka till politiken. Nu är hon enbart en nykläckt kyckling som vinglar runt och leker fullfjädrad höna.

P.s Elaine Bergqvist skulle bli en utmärkt lärare till fröken Gutenland. Elaine har tidigare arbetat med Paul Ronge som alla vet är mästaren i elegant retorik.D.s

Ramona


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

3 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Hej ville bara se om det gick att kommentera här. För på min egen blogg går det inte. Och inte heller på Monicas blogg. Någon har försökt hetsa mig (anonymt) förstås till att attackera dig för att du är sjukpensionär. Någon i svansen som är skitförbannad över att vi är kompisar. Tydligen.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Jag har kommentaren på min mejl men den dyker inte upp här så här kommer den inklistrad av mig:

Hej ville bara se om det gick att kommentera här. För på min egen blogg går det inte. Och inte heller på Monicas blogg. Någon har försökt hetsa mig (anonymt) förstås till att attackera dig för att du är sjukpensionär. Någon i svansen som är skitförbannad över att vi är kompisar. Tydligen.

Tack Ann Helena här är mitt svar till den dumme fan som är anonym!

Anonym förstår jag att personen vill vara. Jag tycker att den anonyma människan i första hand ta ta kontakt med en psykolog för sin egen räkning, det behövs verkligen och i andra hand med FK och höra med dem hur det står till med mig.

Ramona Fransson sa...

När man ska kommentera verkar det som om man måste försöka flera ggr. Jag har skickat kommentaren tre ggr innan det funkar!

Nåt fel är det i alla fall!