Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 20 juli 2010

Kaninmannen II ska betala 4,7 miljoner i skadestånd till FK. Hur då om jag får fråga?


Kaninmannen nummer 1 kanske inte någon minns, men det var killen som påstod sig vara i behov av assistent och blev fångad av kameran när han kutade runt på Liseberg, ett nöjesfältet i Göteborg.

Nu har vi alltså fått kaninmannen nummer 2. Det finns som bekant en sida som har fler läsare än vad Expressen, DN med flera medier har tillsammans. Sidan heter Politiskt inkorrekt. Jag läser den då och då, så gör också svensk media. Det är bara att kolla Media Creeper, så ser man vem som kollar vem.

Naturligtvis har inte sidan PI någon ansvarig utgivare än mindre lyder sidan under press-etikens lagar. Därför är den antagligen populär och på nätet råder, än så länge, full frihet för dylika sidor.

Personligen har jag inte alls något emot detta, det stör mig inte alls. Jag gillar att få reda på mer om olika brott och då menar jag mer än vad riksmedia mäktar med att skriva.

Nu ska i alla fall den nya kaninmannen betala ett skadestånd på 4,7 miljoner till Försäkringskassan. Först ska han sitta i fängelse i tre år, ( två tredjedelar av tiden räknas) och därefter avvisas. Under tiden som han sitter i fängelse kommer han att få betala 500 kronor till Brottsofferfonden, och detta är ingen fond som betalar en enda spänn till enskilda brottsoffer, bara så du vet! Läs deras hemsida så förstår du vart 40 miljoner kronor tar vägen.

Så min fråga till domstolen eller vem som behagar svara: Varifrån ska dessa 4,7 miljoner kronor tas? Vem ska i slutändan betala FK dessa pengar?

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: