Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 9 juli 2010

Människan är bekväm och vill vara lycklig! Vilket parti ger dig det?

Almedalen och Gotland är i ropet just nu. Vad är det som gör att hela Sveriges media är just där?

De vill också synas, de vill påverka och de vill styra, allt annat är lögner.

Lena Mellin och Lena Sundström från Aftonbladet och Leo Lagercrantz från Newsmill, (där också jag skriver artiklar) sitter i TV4:s panel och ursäkta mig men Lena Sundström är inte direkt smart. Ideligen hoppar grodorna ur hennes mun. Lena Mellin är mer erfaren, och påminner mer om den sluga räven, men även Lena visar var hennes sympatier finns. Leo som jag själv pratat med vid flera tillfällen och som jag uppfattar som grymt kvicktänkt, vet jag inte var sympatierna finns och därmed tycker jag att Leo är den som ställer bäst frågor till partiledaren för dagen.

Janne Josefsson i Debatt gör ett kanonjobb, oavsett vad en del gnälliga journalister har för åsikt. Nu kommer frågan om sexköp in och då är det genast problem. Vad är egentligen ett sexköp? Är det ett köp av en kropp eller är det en tjänst? Vi vet att både kvinnor och män säljer sextjänster och vi vet också att så länge som det finns någon som vill köpa sex finns det någon som säljer. Den dagen ingen människa köper mjölkprodukter, hejdå kossor!Vi vet också att alla människor är till salu, eftersom från den dagen du sätter foten i ett arbete och får en arbetsgivare säljer du dina tjänster. Däremot ska lagen utdöma det strängaste av straff om någon lurar/tar en ung kvinna/man mot dennes vilja, vilket jag kallar trafficking, inget annat, alltså ett brott som ska straffas jävligt hårt!

Gudrun Schyman är en kvinna som jag har tröttnat på. Jag har i många år kallat henne Gudrun AVSKYR-man. Det är vad jag tycker. Nu gnäller Gudrun över hur dyrt det är på Almedalsveckan för föreningar som inte har statligt stöd, ja tacka för det. Världen och inte minst Gudrun kan inte leva på "tack ska du ha". När Gudrun var statligt arvoderad av mig och alla andra i Sverige genom sin position i vänsterpartiet ställde Gudrun aldrig frågan om vad det kostade, hon gled in...

Vad jag ska rösta på är redan klart. Min röst hamnar på nätpartiet Piratpartiet. Det är inte partiet som lovar att jag ska få lov att leva bekvämt och för evigt vara lycklig, men näst intill och det räcker för mig.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

7 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Roligt att du håller koll på vad som händer där i Visby.. själv orkar jag inte längre... vad gäller Gudrun så har hon omkring 380 000 om året från riksdagen i garantilön så länge hon inte är 65 år. Sedan får hon omkring 200 000 i pension... Så inte behöver hon gnälla så mycket inte... och vad har hon i Visby att göra överhuvudtaget. Hur mycket hon än bränner pengar så är det ingen som bryr sig om vad hon säger...

http://www.metro.se/se/article/2006/04/12/11/5132-22/index.xml

Rick Falkvinge (pp) sa...

Välkommen ombord!

Ramona Fransson sa...

Hej Ann-Helena,

Ja, trots allt intresserar politik mig oerhört mycket, men dagens politiker är jag oerhört trött på. Har hört samma tugg i 34 år.

Gudrun är passé som politiker, men inte upptäckt det själv. Alldeles för många klavertramp och alldeles för lite uträttat när hon hade chansen, därmed godbye!

Ramona Fransson sa...

Hej Rick,

Tack! Ja, det är det enda alternativet och med rätt personer vid rodret.

Hälsa Anna, det var Anna Troberg som fick mig att förstå hur bra Ni är.

Rick Falkvinge (pp) sa...

Tack Ramona, jag ska absolut hälsa Anna! Hon är någonstans här i krokarna (vi är i Almedalen).

Ramona Fransson sa...

Hej igen Rick,

Tack!

Jag vet redan att Ni har finfint väder och vi börjar så småt få ta del av det vädret vi med.

Maria sa...

Ett sexköp är ett köp av en tjänst. Kroppar kan möjligen säljas till Karolinska sjukhuset.