Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 25 juli 2010

Skönhet förgår men förstånd består. ( I bästa fall ska väl tilläggas)

I bloggvärlden handlar mycket om skönhet. Modekläder, senaste sminket, att kroppsfettet sitter där det ska och inte lägger sig likt Michelinvalkar från bröst till knän.

Också om stil, vad är då stil? Är det min stil eller någon annans stil du ska ha? Vems stil är egentligen bäst? Och vem vet bäst vems stil som är den som passar dig?

Sverige är landet där nästan ingen politiker vill ha betyg i skolan. Men slå upp vilken jävla tidning som helst så nock fan är där betyg på filmer, musik, böcker, vin, grillmat m.m. och sist men inte minst klädstil.

Allt som går att sätta betyg på i hela detta avlånga land får meningslösa betyg. Men det som verkligen betyder något för hela livet det ska minsann inte betygsättas. Är det därför Sverige kallas för idiotins tossemarker?

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

1 kommentar:

Blondies blogg sa...

Ramona, Du får tycka vad Du vill om betyg - men jag ger Dig ändå högsta möjliga...
Du är inte bara förbaskat vacker och skärpt till tusen. Framför allt är Du en kvinna med hjärtat på rätta stället. Din empati berör till och med den mest hårdhudade - mig till exempel.
Fortsätt att vara den Du är!
Kram från Biba