Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 3 augusti 2010

Ashtiani ska stenas till döds! Men så humant och modernt straff, eller hur?


Irans mullor måste vara barbarer från svunnen tid. Dessa jävla idioter, för det är vad jag tycker, anser att kvinnor, (oftast kvinnor ibland även män) om de påståtts eller varit otrogna ska stenas till döds.

Man gräver ner kvinnan och tillåter enbart hennes huvud att vara framme, ( på männen får även bröstkorgen vara ovan jord). Tanken med att gräva ner kvinnan till huvudet är antagligen för att inte skada hennes bröst, som kan vara en kroppsdel som lockar männen att få stånd, eller?

Man får inte använda för "stora" eller för "små" stenar när de ska kastas. Stora kan ju döda med en gång och små kanske bara skadar.

Under tiden som jag sitter och skriver detta darrar hela min kropp av en ilska som är svår att beskriva. Men i det här läget skulle jag kunna avfyra både en och två atombomber i riktningen mot mullornas tillhåll. Finns det inte någon makt i hela den här jävla världen, och då menar jag fysisk makt, inte någon jävla identitetslös så kallad "GUD", som kan sätta stopp för dessa barbarer?

Finns det ingen som kan förklara för dessa jävla imbecilla mullor till karlar som bär svarta draculakläder att i detta århundrade som heter 2010 är ett århundrade där människor ska få lov att tänka vad de vill, tycka vad de vill, få utbildning oavsett om de är kvinnor eller män?

Dessa förbannade maktgalna mullor! De är så ini helvete rädda för kvinnor att de i princip sveper in dem i likkläder och sätter påsar på deras huvuden, allt för att de inte ska få stånd och kasta sig över dem. Är detta modernt tänk? Är detta jämlikhet? Inte i mina ögon.

Fan vad trött jag blir på världens makthavare! Dessa lismande, egotrippade och framförallt konflikträdda politiker. De frodas inte minst i Sverige!

Ashtiani skall omedelbart hämtas ut från sketlandet Iran, ges en fristad och ett svenskt medborgarskap!BASTA!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

4 kommentarer:

kerstin sa...

Så himla bra skrivet!
Jag önskar att jag hade makt/pengar/inflytande - så jag kunde åka till Iran, gå in till fängelsen där kvinnor män och barn väntar på dödstraff -hämta hem de till Sverige och ge de uppehållstillstånd.

De som sitter inne för "brott" som otrohet" alltså.

Ramona Fransson sa...

Hej Kerstin,

jag önskar bara att det hade hjälpt att jag skriver. Då hade jag blivit riktigt lycklig!

Blondies blogg sa...

Ramona, jag känner Din ilska och Ditt hat. Och jag delar den till fullo!
Ett enormt bra inlägg, som borde läsas av alla - inte bara en gång, utan om och om igen.
Du skriver alltid bra inlägg, men när Du är förbannad är det Du skriver helt fantastiskt.
Det här borde Du publicera på Newsmill.
Och jag hoppas att Du har kvar lite av Din ilska när Du skriver nästa blogginlägg.
Godnattkram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

mina inlägg är som vädret, skiftande med risk för stormvarning!

I morgon kanske det blir som en vacker sommardag, stilla vind, ljummet och doftande.

Kramar
Ramona