Senaste teve-intervjun 2015

söndag 15 augusti 2010

Grillparty hos familjen Berendt, lika gott och kul som alltid!

Från vänster på marken står Thommy och bredvid honom vår schäfertik Lina.

På trappan från vänster sitter Therese med sin underbara fluffiga sötnös, Cherie. Ovanför Therese står pappa Henrik. Bredvid Henrik står mamma Gunilla med en höstflox i händerna och nedanför mamma Gunilla och bredvid sin lillasyster sitter Gustaf som börjar bli en musiker, spelar gitarr och vem vet, om ett år kanske han dyker upp i Idol!

Som förrätt fick vi utsökta friterade bläckfiskringar, champagne och härliga dofter av kolgrillade fläskfiléer, som senare serverades med bearneisesås (tillagad av Therese), fräsch grönsallad och rosévin. En helt igenom underbart trevlig kväll.

Thommy passade som alltid på att utmana Gustaf på ett parti schack. Och i det första vann Gustaf, men i det andra tog Thommy revansch. Senare på kvällen kom grannarna Anna och Jonas med sin härliga busiga hund, Nisse och det resulterade i att det blev full rulle på gräsmattan. Gissa att vi hade en trött och glad hund med oss hem!


Här får jag en välkomstkram av Henrik.

Tack familjen Berendt för ännu en oförglömlig härlig kväll med god mat och roliga samtal.

Ramona







Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: