Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 20 augusti 2010

Idag om en månad vaknar vi upp och vet vilka som inte ska styra Sverige!

Så här såg det ut på valdagen 2006, men Lars Lejonborg (fp) är numera utbytt till Lars Björklund.

Vi fullkomligt drunknar i erbjudanden av Alliansen och det finns ingen hejd på fläskbitarna. De kastar från höger in till mitten.


 Mona Sahlin som vid ett eventuellt maktskifte ska komma överens med Lars Ohly, kommunisterna och miljöpartiets Maria Wetterstrand och Peter Eriksson, delar också ut fläskbitar, men de kommer mest från vänster.

Inte heller den rödgröna alliansen verkar ha någon ände på hur väl de vill oss.Kanske kommer det ett varningens finger från miljöpartiets Maria Wetterstrand?Fast Peter Eriksson också han miljöpartist verkar nöjd med tillvaron bara han får en ministerpost, eller?
Och så har vi den evigt tjänstledige tågkonduktören Lars Ohly! Man tycker ju att han i äkta kamratanda borde ha sagt upp sin tjänst på SJ så de kunde fastanställt någon annan. Är det i egoismens tecken Lars Ohly behåller sin tjänst?
Är det Lars Ohly som blir nästa kommunikationsminister?
Gudrun Schyman, som den alltid pratglada kvinnan
hon är, vill också ta del av maktens grytor. Med sitt nya parti F! tror hon att det ska bli förändringar. När hon var kommunisternas partiledare under tio års tid från 1993 till 2003 uträttade hon: Ja vadå?


Anna Troberg från Piratparitet är den jag tror på! Varför? För att jag vill ha in unga och äldre frihetstänkande människor i det betongliknande maktspelet. Människor som behärskar den nya tekniken och är en del av den.

Människor som begriper att den nya tekniken är här för att stanna och som dessutom vill förändra!
Sist och minst (foto i alla fall) är det Jimmie Åkessons parti SD som vill ta del av makten. Kommer SD in i riksdagen? Ja, det gör de och anledningen är dagens makthavare som inte vill eller vågar diskutera det som diskuteras flitigt på nätet.

Är detta ett människovänligt parti? Är detta ett parti som är bra för kvinnor?

Jag tycker inte det!


Ha de gott!

Ramona

" Mord under Tjörn Runt" finns även ute nu som e-bok för att låna eller köpa!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Har aldrig längtat så till valdagen som i år. Fy farao vad mycket skitsnack vi kommer att slippa sen. Är så urbota trött på det!

Mia sa...

Blir ett svårt val i år! Hade gärna röstat på Miljöpartiet men vill inte se Sahlin som stadsminister. Högerpartierna gjorde det inte bättre för oss mikroföretagare och en blank röst gynnar Sverigedemokraterna, så vad ska man göra? Rösta på KalleAnka-partiet?

Blondies blogg sa...

Hallå Ramona!
Vilken härlig kavalkad Du bjuder på. Fick mig både ett gott skratt och en och annan tankeställare.
Ja, det finns mycket att fundera på inför detta val. Det känns ödesmättat på något sätt.
Bara folk fattar att de ska rösta, även om de ger en blankröst. Är förbannad på Vilk som öppet går ut och deklarerar att han inte kommer att rösta. Han om någon borde värna om demokratin!
Kram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Samma här!

Hej Mia,

Jag håller med dig också, och jag röstar på Anna Troberg.

Hej Birgitta,

Ja, är det inte märkligt att människor vill leva i en demokrati, men kan inte masa sig till vallokaler för att rösta! Tänk den dagen dessa ignoranta människor vaknar upp i en diktatur och inte längre FÅR rösta!