Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 11 september 2010

Filip och Fredrik värvar medlemmar till Sverigedemokraterna! Görkul! Bra Filip och Fredrik!Jag behöver inte skriva mer, utan titta och njut av Filip och Fredriks superroliga och begåvade värvning!

I love you!

Ramona

Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

5 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Med Dig som vän behöver man varken dagstidningar eller TV! I Din blogg förser Du mig med allt jag behöver veta, allt jag behöver se.
Ditt urval är ypperligt! Ibland manar det till eftertanke, ibland kommer en tår och ibland ett gott skratt.
Men även om Filips och Fredriks värvning var Super, så var inlägget innan det så smärtsamt så det var svårt att njuta av satiren. Ska gå tillbaka och titta på det senare.
Ha en fin dag!
Kramis!
Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Ja, olyckan är en djup tragedi, men det vore också förfärligt om Sverige Demokraterna kom in i riksdagen, därför tyckte jag det vore en lysande idé som Filip och Fredrik introducerade. Den var fullkomligt briljant!

Mia sa...

Haha, det här var ju fullkomligt briljant och underbart!

Bitten sa...

Eftersom Vallentunatanten skickat en liten känga åt ditt håll, där hon antyder att du är Sverigedemokrat, så antar jag att hon missförstått just detta inlägg!! :-) Nu är ju just det något hon är allra bäst på, (att missförstå och inte kunna läsa riktigt rätt) så det är ju inte så konstigt.. men komiskt!! :-)

Ramona Fransson sa...

Hej Bitten,

Jag har ingen aning om vad Monica Antonsson antyder, om det är henne som du menar ska vara Vallentunatanten, men i såfall är hon ute och far i galen tunna, för jag har redan klargjort att min röst lägger jag på Piratpartiet och finns det valsedlar kryssar jag i för Anna Troberg.

Om inte annat är det "mycket komiskt" om hon antyder att jag skulle rösta på SD, det är näst kommunisterna det sämsta valet i mina ögon.

Däremot är jag för yttrandefrihet och demokrati och så länge som SD anses vara "lagliga" anser jag att de likt kommunister och alla andra "lagliga" partier ska ha samma rätt att "tycka" vad de vill och att man ska ge respekt till alla som röstar oavsett vad de röstar på.