Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 12 september 2010

Idag om en vecka korkar vi upp champagnen!


Just det ja! Det är valsöndag om en vecka och det betyder att på måndagen den 20 september kanske vi vet vem som ska styra Sverige de nästföljande fyra åren. Är inte det spännande?

Jag fattar inte hur en enda människa kan ta valet att INTE rösta. Det är ju den enda gången på fyra år som man verkligen kan göra skillnad.

Och som en viktig upplysning: Om du inte hittar ditt partis valsedlar skall det finnas blanka i samtliga färger på varje valinrättning. Det är lag på det!

Ta en blank valsedel och SKRIV ENDAST PARTIETS NAMN, klart och tydligt. Skriv INTE dit ett namn på en politiker som du vill rösta på, UTÖVER partiets namn, då blir valsedeln genast ogiltig. Varför? Jo, för om det redan finns en registrerad valsedel, även om den inte finns där du ska rösta, är det den som ska gälla. Så än en gång: Blanka valsedlar och endast partiets namn. Gul valsedel= Val till riksdagen. Vit valsedel= Val till kommunfullmäktige. Blå valsedel= Val till landstinget. Här kan du läsa mera!

Så för allt i världen som är dig kärt= RÖSTA!

P.s Du behöver ju inte nödvändigtvis korka upp champagne. Det går lika bra med Ramlösa!D.s

Ramona

Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Visst är det spännande! Och jag fattar inte heller hur någon kan välja soffan i stället för vallokalen.
Må champagnen flöda!
Men samtidgt tycker jag att detär skönt att spektaklet är över snart - så vi får se hur många av alla vackra löften som infrias.
En professor hade skrivit en bra lösning på problemet med SD,man skulle helt enkelt bilda ett antiparti. Är för trött att redogöra för förslaget, men i mitt tycke var det genialiskt.
Och Du har säkert redan uppmärksammat det, Du har ju koll på det mesta.
Godnattkram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Jag tyckte att förslaget som Filip och Fredrik hade i sin film att alla somalier i hela Sverige, bara för en stund, skulle gå med i SD borde fått Jimmie Åkesson och SD att braka samman var en superbra och rolig idé. Bara tänk tanken... 30 000 somalier i SD... undra just vad många av de före detta nassarna hade sagt om det?
Nattikram
Ramoina