Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 7 september 2010

Kan man älska barn när man är ofrivilligt barnlös? Självklart kan man det!


Detta var förlagets (min idé) till omslag på min självbiografi "Älskling, vi blir inte med barn.

Vid tillfället i Akademibokhandeln i Nordstan i Göteborg, de firade (Gumperts 200 årsdag) och jag var inbjuden tillsammans med Viveka Lärn, Johan Theorin, Leif Mannerström och ytterligare en författare som hade en fantastisk bildbok om gamla Göteborg, (kommer dessvärre inte ihåg hans namn).

I alla fall var det där som jag för första gången "såg" min bok. Alltså hur den tog sig ut tillsammans med andra böcker i samma genre.

Jag bröt bokstavligt talat ihop... av skratt... helt hysteriskt... Bokomslaget var som den värsta begravningsannons!

Vi bytte omslag!

Ja, som sagt, nu fick boken mer rättvis bild av vad den handlar om.
Många kanske tror att "alla" som inte lyckats få barn inte vill umgås med barn eller ens tycker om barn. I mitt fall är detta helt fel. Jag älskar barn (dock inte alla) men de flesta ungar är helt fascinerande att betrakta när de inte märker det.


Anledningen till mitt inlägg är att bland många förfrågningar om att få lämna in sitt manus, ( cirka ett par i veckan) har vi fått in ett som vi ska titta närmare på. Det handlar om barn och jag föll för det. Men jag är inte ensam om att tycka, och tur är väl det!

Ha de gott
Ramona

Har klättrat ända upp till en femte plats med Mord under Tjörn Runt som mest utlånade bok! Så ini helvete kul! Tusen, tusen tack till Er alla!


Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Tyvärr kan omslaget vara avgörande när man "spontanköper" en bok. Men när det gäller Dina böcker kan jag köpa dem utan omslag, för jag vet vad som väntar mig: en högkvalitativ produkt med såväl känsla som finess och spänning.
Skriv, skriv, skriv utav bara helvete...
Godnattkramen!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta!

Jag säger samma sak om dig, men å andra sidan var Blondies omslag suveränt och innehållet fabulöst.
Är det inte underbart att få och ge rosor? Jag älskar det!

Och jag säger samma sak till dig: Skriv, skriv,skriv utav bara helvete...
Nattikramen
Ramona