Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 3 september 2010

Kristallen är som en hög skitig disk!


Så var det dags att dela ut Kristallen till journalisterna inom svensk TV-media. Den så kallade "firmafesten" eller klubben för inbördes beundran.

I år var som vanligt inte Dobbidoo nominerat, ett av Sveriges genom tidernas bästa underhållningsprogram med en av de bästa programledarna Lasse Kronér.

Ett annat program som varit svenskarnas favorit är "På spåret" och de utbytta programledarna är lika kul som en torkad blåmanet, (Kristian Luuk) och Fredrik Lindström som starkt påminner om en igelkott korsad med en höna, får pris. Ja vad ska man säga!

Och att kleta ihop Stjärnorna på slottet med en dokusåpa som  "mamma söker" i samma kategori gör att jag börjar undra vad det är för klantarslar som bestämmer.

I vilket fall som helst zappade jag friskt mellan programmen idag. Programledarna två vimsiga och fnittriga skolflickor höjde inte kvaliten, även om Linda är känd som en duktig programledare i "bonde söker". Jag föreslår att Kristallen hädanefter sänds i intern-tv för personalen inom TV-media. Där kanske programmet kan få den publik den förtjänar. Själv upplevde jag de delar av Kristallen jag orkade glo på mer som en hög av disk som blir över från en usel fest.


Hela intern partyt ger en trist och kass lukt i rummet.

Man undrar vem som ska städa efter skiten!

Ramona

P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 8:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON


Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon Vännen!

Förstår att jag inte missade så mycket i går då jag gick och lade mig.
Men jag fick i alla fall ett gott skratt när jag vaknade nu på morgonen.
Ha en fin dag! Ser fram mot nästa inlägg.
Kram
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

programmet Solsidan som fick pris, gillade jag också, men glömde nämna det.

Men det som gjorde mig så ini helvete förbannad var att var sig Doobidoo som är ett helt suveränt program med en alldeles lysande programledare inte ens är nominerat.

Och att " På spåret" nu får pris, bara för att det är två nya personer som kör programmet och dessutom så tråkiga att rälsen böjer sig i ren tristess när de kliver på tåget.