Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 29 september 2010

Rädd för att bli gammal kärring? Glöm det!En grupp väninnor i  40 års åldern diskuterade var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där var maten god och vinlistan utmärkt.10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där kunde de äta i lugn och ro och restaurangen hade en härlig utsikt över havet.


10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang, för restaurangen var rullstolsanpassad och det fanns hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade de aldrig varit förut……

Tack till Betty! Den var underbar!


RamonaHann du inte till mässan? Gör inget vi har kanonpriser i webbshopen också! anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

3 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Vilket undrbart inlägg! Jag skrattade gott _ och fick en önskan att publicera det på min egen blogg. Givetvis vid angivande av källan!
Kramar till Dig och Betty!
Biba

Catrin, Borlänge sa...

Hahaha....det där var riktigt bra!
Det var ett härligt inlägg.
Jag och säkert många med mig fick sig ett gott skratt ☺ ☺ ☺ ☺ ☺.

Ha det gott, nu närmar vi oss helgen igen. Jisses vad veckorna går fort!!!
Kram

Ramona Fransson sa...

Hej Biba,
så gärna! Ett sådant meddelande till oss kvinnor bör spridas stort.
Kram
Ramona

Hej Catrin,

ja, det är såå lovely...

Detsamma till dig!