Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 29 september 2010

Thomas Arnewids, projektledare för Gbg:s Energi har fått en bonus på 700 miljoner och den är?

Uppdrag Granskning fortsätter, precis som jag trodde och hoppades. I min barndom såg jag korruption med egna ögon. Min pappa var polack och jude, och när vi var på besök i Polen betalade min pappa polska tjänstemän, alltså mutade dem för att inte få problem när han var i landet. Detta var på 1960- talet.

Men Sverige, här i detta fina demokratiska och politiskt korrekta land finns ju naturligtvis inga korrumperade tjänstemän eller politiker, eller hur?

Jodå, det dräller av dem i kommunala kontorskorridorer och när Uppdrag granskning kommer galopperande med Janne Josefsson som frågeställande reporter får de fullständig panik och låser in sig på sina kontorsrum eller sitter på stolar med röda fläckar kring sina tvättade halsar.

Jag tror inte för ett ögonblick att Göteborg är den enda "korrupta staden" det är bara för Janne Josefsson och hans team att resa runt i vårt avlånga land. De som är "skyldiga" till korruption sitter redan nu och försöker sopa igen spåren efter sig. Men det kan Ni glömma... det finns alltid någon som är som en ekorre, samlar till sämre tider. Så snälla Uppdrag Granskning fortsätt med Er granskning! Ni är superbra!

Thomas Arnewids bonus hade varit intressant att få se storleken på. Men eftersom han använder banker i Sydamerika är det nog något som vi aldrig får reda på. Men ett projekt på ett värde av 700 miljoner svenska kronor som det kostade att byta ut elmätarna i Sverige och som svenska befolkningen har fått betala, är säkert värt en hel del för företaget som fick uppdraget och därför kan de säkerligen betala ut en fet bonus.

Korrumpera inte mera! Det räcker nu.

Ramona
Hann du inte till mässan? Gör inget vi har kanonpriser i webbshopen också! anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

1 kommentar:

Blondies blogg sa...

Tur att Du och Uppdrag granskning finns!
Nu har jag kopierat inlägget om "kärringar" och kommer att lägga ut det på min blogg
www.m-magasin.se/bloggar/birgitta-andersson
Tack till både Dig och Betty. Givetvis anger jag källan och har en länk till Din, Ramonas, blogg.
Kramar! Biba