Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 1 oktober 2010

Islam ger alla människor ganska bestämda anvisningar, som skall följas i livets alla förhållanden.

Överskriften inleder ett uttalande som Mahmoud Aldebe skrivit i en bok "Att förstå Islam" som kom ut 1991. För boken står Islamiska Informationsföreningen Mahmouds Aldebe.

" Islam ger alla människor ganska bestämda anvisningar, som skall följas i livets alla förhållanden. Anvisningarna är allomfattande och inkluderar moraliska, andliga, sociala, politiska och ekonomiska sidor av tillvaron"

Vidare sägs det i programmet som visades i SVT, Slaget om muslimerna att: När det kommer till demokrati framstår ett islamiskt system som idealet, alltså en stat där lagarna är givna av Gud.


På SVT visades en serie som hade namnet: Slaget om muslimerna, vilket visar på en bild som definitivt inte överenstämmer med det jag har vuxit upp med i Sverige. Där framträder Abdirisak Waberi, som numera är invald för moderaterna i riksdagen, och berättar att för honom är idealet en islamisk stat.

I Sverige har vi historiskt sett vad Guds lagar gör för människor. Vi har sett Guds lagar bränna människor på bål. Nu är vi tack och lov ett sekulariserat land, men frågan jag ställer nu är: Hur länge till?RamonaHann du inte till mässan? Gör inget vi har kanonpriser i webbshopen också! anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Förskräckligt att han jämför sig med Obama och anser att han är missförstådd på samma sätt. Obama är kristen, men det spelar förstås ingen roll? Tänker han bli kristen Waberi?

http://www.realtid.se/ArticlePages/201009/30/20100930150622_Realtid097/20100930150622_Realtid097.dbp.asp

Ramona Fransson sa...

Hej Ann-Helena,

Jag vet inte vad Waberi står för men offentligt har han sagt att en islamisk stat är idealet. Och det man säger offentligt bör man kunna stå för och försvara.

Därför ska det bli mycket intressant att se och höra om Sveriges journalister tänker göra sitt arbete. Det vill säga konfrontera Waberi med det han sagt och hur han tänker.

Blondies blogg sa...

Oj, jag vet inte vad jag har för mig på dagarna. Men vad Du gör kan jag inte missa när jag går in på Din blogg. Tre intressanta inlägg sedan jag tittade sist! Har Du en programmerad dator inne i huvudet - en som gör att Du bara kan "spotta" ur Dig fakta om de mest skiftande ämnen? Jag är imponerad av Dig! Och som vanligt lär jag mig enormt mycket av Dig. Nu måste jag gå in och googla på . Abdirisak Waberihan. Blir upprörd då jag läser att han sitter i riksdagen.
Godnattkram!
Biba

Anonym sa...

Det är denna vägen Fredrik Reinfeldt eftersträvar då har han inte i svensk politik att göra!
Jag som svensk vill inte ha med islam att göra.Ni som måste ha bestämda anvisningar i livets alla förhållanden flytta från Sverige.