Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 25 maj 2011

Telia skulle spara miljoner på en "Senaste nytt" sida på nätet!

I går monterade vi in Telia Digital TV, och det fungerade superbra! Idag fryser bilden var och varannan minut och det började klockan 18.00 på SVT Nyheter.

I går när vi ringde och behövde support av Telia stod vi i telefonkö i någon minut. Idag när vi försöker ringa och fråga om stillbilden är det 38 personer före mig i kön och 48 minuters väntetid! Problemet kan ju vara askmolnet och med detta har jag en idé om hur Telia ska kunna lösa problemen när de uppstår...

När de märker att något har hänt kan de lägga upp "Senaste nytt!" på sin hemsida. Där kan de uppdatera alla problem. På det sättet slipper folk bli vansinniga, ilskna, säga upp sina abonnemang och istället bli nöjda och glada över Telia. Vad tycks?
Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

2 kommentarer:

Telia Kundservice sa...

Hej

Jag heter Lena och arbetar på Telias kundservice. Jag vill bara tipsa om att vi har en sida där du kan se senaste nytt. Du finner den om du går in på http://www.telia.se/aktuellt

Vänliga hälsningar

Lena Olsson, Telia kundservice

Ramona Fransson sa...

Hej Lena!

Vad bra! Tack för din kommentar!

Ramona