Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 19 juni 2011

Kungen och hovet borde läsa flashback, där finns de på-riktigt grävande journalisterna!

Jag tycker att det stinker om affären med Mille Markovic.

Det finns "grävande journalister" men de verkar inte arbeta på de vanliga dag-eller kvällsblaskorna, utan spenderar sin tid på http://www.flashback.org/

för är det någonstans man hittar en sjuhelsickes massa info är det på den sidan. Jag skulle rekommendera att hovet, naturligtvis inkognito, tar sig en titt på all information som samlats ihop på sidan: Mille Markovic... vad har han gjort...och vad gör han nu?

Där finns hundra gånger så mycket som medierna tapetserat sina ut-och insidor med. Jag undrar varför? Är informationen av den art att de flesta läsare, om de haft tillgång till den informationen, kanske ställt sig på kungens sida? Om man vill kalla saker och ting vid sitt vid rätta namn, alltså att allmänheten bör få veta, borde inte då allmänheten också få reda på att Mille Markovic, enligt Flashbacks upplysare, också försökt pressa Björn Borg på pengar, med falska porrbilder? Är inte det viktigt i sammanhanget?

Är det dags att köpa in nya spadar?

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

1 kommentar:

Ann Helena Rudberg sa...

Jo du har helt rätt Ramona. Snedvridningen bland journalisterna är förskräcklig. Särskilt på Aftonbladet och TV4, som var ute efter vårt statsskick och inte bara personen. Men nu harvar Expressen vidare och publicerar artiklar med syftet att sälja lösnummer i sommartorkan.