Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 21 juni 2011

Tack till alla som röstade nej!

Grekland står på randen till bankrutt och under tiden finns det politiker inom EMU och IMF som försöker rädda vad som räddas kan. Samtidigt står länder som Irland, Portugal, Spanien och Italien i kö för att få sina statsfinanser sanerade med hjälp av resten av EU:s länder, som fortfarande har pengar kvar.

Dessa länders maktgalna politiker tittar intresserat på utvecklingen, eftersom de vet att det som kommer att ske med Grekland blir samma visa för dem. Alltså, klarar sig Grekland, finns det stor chans att de också klarar sig, men gissa vem som får stå för fiolerna?

En gång hade Västtysklands förbundskansler Helmut Kohl tillsammans med Frankrikes president Jacques Chirac en plan, den var att göra EU till en maktfaktor som skulle kunna klå USA ekonomiskt. Dessa båda herrar hade enkelt uttryckt hybris! De ville bli ihågkomna som något stort. I stället är det korruption med stort "K" som blir stämpeln. Dessa herrar lyckades övertyga EU att en gemensam valuta skulle göra EU stort och starkt.

Jag var en gång medlem i moderaterna! ( Ber om ursäkt för detta dumma tilltag! Men jag lärde mig en del under tiden och det var att politik, oavsett politisk tillhörighet, är en goja av lögner och hugg i ryggen!)

I vilket fall som helst stod jag tillsammans med andra moderater och delade ut bananer vid Östra Sjukhuset i Göteborg i hopp att prata omkull tvivlare och få dem att rösta "JA" till euron. Som tur var lyckades inte politikerna i Sverige, den gången, att lura folket. Nu har jag lärt mig läxan, att när politiker tycker något är jättebra, ska vi medborgare huka oss och tänka till många gånger, för då är det i regel inte alls bra, i allafall inte för oss vanliga medborgare...

Så därför säger jag: Stort tack till alla Er som röstade nej till euron (evron)!

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel 

Inga kommentarer: