Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 15 juni 2011

Sexuellt utnyttjad som barn.

Det är ingen hemlighet längre, eftersom jag, som så många andra redan gjort, skriver om det i min kommande bok, Ändhållplats Sverige, att jag blev sexuellt utnyttjad som barn.

Jag kan och kommer inte prata för andra som utsatts, bara för mig själv och om hur jag upplevde detta. Däremot är jag övertygad om att det har pågått och pågår dagligen, inte bara i Sverige, utan runt om i världen. Jag har inte svaret på hur man ska få stopp på pedofilerna, ett ord som jag aldrig hörde under min uppväxt, men jag tror på att det behövs mycket mer diskussioner också i skolor, redan i femte, sjätte klass.

Som barn hade jag ingen aning om att det som gjordes mot mig var fel. Min barndom var på många sätt en katastrof och präglade mitt liv under min uppväxt och kommer högst troligt att göra det för resten av mitt liv, men ingenting kan göras ogjort, inte ens gårdagen. Det gäller att lära sig leva med det, vilket jag också gör.

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON  blir bara populärare och populärare! Jättekul! En bok fylld med humor!

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

2 kommentarer:

Maria sa...

Ett viktigt ämne! Vi ser fram emot att få boken till Storytel!
/Maria

Ramona Fransson sa...

Hej Maria!

Jag ska läsa in den under sommaren så förhoppningvis är den klar till bok & biblioteksmässan.