Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 9 juli 2011

Nu vet hela kvarteret vad Olga vill ha!

Ja, det är kul att vara i stan, det händer så mycket mer än på landet. Det partajas rejält och jag minns hur det var, tro inget annat:)

Igår kväll var det födelsedagsparty i huset mittemot, som är ett nybyggt åttavåningshus, och jävlar vilket ös!

Sent på natten, vid halvett tiden, gick musiken igång på hög volym och en av gästerna, jag kallar henne Olga, gick ut på balkongen och en kille stod och hängde vid hennes sida.

Men Olga var inte intresserad. Hon sa: Jag kämpat i fem år för det här! Jag har redan en kärlek, men han åkte hem nyss! Jag har pluggat som en jävla idiot och nu ska jag kamma hem vinsten. Jag vill ha villa vid havet, två bilar i garaget och en jävla massa pengar, det är jag värd! Därmed var konversationen över.

Olga hade för hela kvarteret berättat vad hon ville ha, och varför skulle hon inte få det hon vill ha? Hon är värd det!!!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ramona,
min semester är över o den blev kanon. Vet du varför? Först åkte jag runt på Tjörn för att se alla ställen, sen läste jag dina böcker och jag önskar nu att jag hade 10 till av dig att läsa. Tack!
kram från en nöjd läsare

Ramona Fransson sa...

Hej anonym!

Det låter toppen! Visst är Tjörn underbart! Hahah, tio till!!! Nä, men den sjätte i serien med Greger, Katarina och Charlotte kommer antagligen till våren 2012,eftersom "Ändhållplats Sverige" tog alla mina krafter. Den sjätte heter "Hämnaren från Tjörn" och det är hämnd vi talar om:)
Tack själv!
Ramona

Veronica sa...

härligt, ser fram emot våren 2012
:-)
Tjörn var jättefint, har mest varit på Orust innan o bara lite längts upp på Tjörn för att ta mig över till Stenungsund.
//samma nöjda läsare som innan som glömde namnet (Veronica)