Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 11 juli 2011

Slottsskogen är mitt paradis:) Nä, men nästan!

Idag promenerade jag återigen, efter många år, i Slottsskogen. Det är en fantastisk park! Lina, som är en typisk lantishund, får nästan drulle av alla dofter som virvlar runt i gräsmattorna och i dikesrenen.

Vi tog en rask promenad på en dryg halvtimma och när vi kom hem lade hon sig pladask och sov i flera timmar. Då passade jag på att stryka en hög med tvätt och glodde på teveburken på samma gång. Det är så fruktansvärt trist att stryka så därför blir rutan ett sällskap.

Återigen har det varit en solig och härlig dag och idag är det "Lotta på Liseberg", nästa vecka ska vi nog ta oss dit live, det kommer att bli skitkul!

Ps. Då ska jag ha med mig kameran!Ds.

Ramona
"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Jo det är fint där. Har inte varit där sedan jag gick på JH (journalisthögskolan) i Göteborg på 70-talet, då jag bodde där, men då var det också härligt där!

Catrin, Borlänge sa...

Titta på tv är ju perfekt när man ska stryka, för då blir det inte lika tråkigt att göra det.
Jasså, ni ska och titta på Lotta Engberg. Det blir säkert sköj!!! Då får ni sjunga för full hals. Allsång är ju så kul (har själv varit med i några körer förr för jag älskar att sjunga). Brukar kolla på det på tv:n. Det är mkt bättre än Allsång på Skansen tycker jag.
Kanske man får se dig i publiken då!!
Måste nog besöka Slottsskogen jag med, nästa gång vi är i Götet. Får väl ta med mig barnbarnen, för de älskar att vara där. De bor ju på Hisingen. Men något jag verkligen saknar är besöken på Tjörn. Vi brukade hålla till vid Svanvik och så bada vi i Berga, inte så långt ifrån där du bor (har jag sett på kartan). Sen var vi alltid till Skärhamn några några och strosade runt där bland båtarna. Det är ju så vackert där.
Ha det gott!
Kramen ♥

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena!

Nä, det är inte alltid man kommer ifrån, men om du gillade det då gillar du det säkert fortfarande. Slottsskogen har ur alla synpunkter, bortsett från de galna Djurrättsaktivisterna, förbättrats och blivit än vackrare!

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin!
Ja, jag har gjort det till en vana sedan Dallas tid. Då, på den tiden det begav sig, hyrde jag avsnitten i förväg, ställde upp strykbrädan och gillade verkligen läget:)

Ikväll blir det inget Allsång på Skansen för mig, jag är mer intresserad av FBI:s historia, som går på grannkanalen SVT2.

Skulle du ha vägarna förvi igen, så kom och säg hej vettja!

Just nu är vi i Göteborg, som sagt, och det är kanon!
Kram!