Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 9 augusti 2011

Mörka moln tillsammans med regnbågen!

I går den 8 augusti var det exakt ett år sedan som jag körde hem mamma till Göteborg, efter att hon spenderat tre månader med oss på Tjörn. Hon var glad och kände sig hyfsat bra efter strålningen mot cancern.

Nu finns inte mamma mer och varje dag jag vaknar har jag det i minnet, men vissa dagar går det bättre än andra.

Igår grät jag en stund och mindes. Molnen, regnbågen och naturen kring mig är en evig påminnelse om att livet är ständigt föränderligt och alltför kort.      Ramona



Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Men vad regnbågen är vacker, en hoppets symbol. För den såg människorna när det hade varit översvämning på jorden.

Den 8 augusti var min mamma född så jag tänkte på henne igår, då hon borde ha fyllt 87 år, men hon blev bara 43. Livet är inte rättvist på detta sätt.

Och jag tänker ständigt på Tore, min andrapappa, som dog i vintras 12.12 och som var så snäll så han ville ge sitt arv till mig, min bror och våra barn. Fast han inte var biologiskt släkt med oss.

Det är bra att gråta ibland Ramona! Och visst är himlen vacker, nästan hela tiden, utom när den är regntungt grå. Jag ringer dig i morgon tänkte jag så får vi prata!

Birgitta sa...

Ramona! Förstår Din sorg och Din saknad efer Din Mor. Det är över tio år min mamma somnade in och det går inte en dag utan att hon är i mina tankar. Men nu gråter jag inte längre, minns bara de roliga och soliga dagarna vi hade tillsamman. Så kommer det att bli för Dig också, jag lovar!
Kramar!

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena!

Tack för din kommentar! Den var fin.

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta!

Jag skulle vilja vara där du är idag, att kunna tänka på min mor utan att gråta. Tack för din fina kommentar!