Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 18 september 2011

Cancersjuka greker dör i förtid p.g.a. landets urusla ekonomi!

Grekland, kulturens vagga, spännande historia, vänligt folk och en regering som vanskött ekonomin till den milda grad, att de nu cancersjuka och fattigaste grekerna kommer att dö i förtid!


Urklipp från texten av Sveriges Radio:
"Schweiziska läkemedelsjätten Roche har stoppat sina leveranser av cancermedicin till statliga sjukhus som inte betalar sina räkningar. Och bolaget hotar att stoppa medicinleveranser även till andra krisländer i Europa. " Slut citat.

Roche levererar enbart till privata apotek och där får de som har råd köpa medicinen!

Jag ska ärligt säga, jag är ingen ekonom, men jag är inte dum i huvudet. När jag i våras hörde Reinfeldt och Borg snacka om hur bra det går för Sverige, hur säkra pengarna ligger i kistan, undrade jag varför de ljög eller om de var från en annan planet!

Sverige är ett exporterande land och när inte andra länder i vår omvärld, (bortsett från Kina och Asien) kan inhandla våra varor får vi problem, stora problem. Samma problem som Tyskland, Holland, Belgien, med flera andra länder som också vill exportera sina varor.

Portugals regering påstås ha fått en ny ekonomisk miljardchock när de fick veta att Madeira inte redovisat sin ekonomi på rätt sätt sedan 2004!!!!!!!!!!!!!!!

Lägg därtill korrumperade länder som Spanien och Italien och därmed är inte eurosamarbetet i kris, eurosamarbetet är på väg utför i 300 km i timmen...


Vi har inte på långa vägar sett slutet på den här finansiella krisen. USA har gigantiska problem, inte heller där vill de, likt Joakim von Anka som dyker ner i guldbassänger, betala mer i skatt. De giriga, maktgalna och världsfrånvarande egoisterna ser problemen som "någon annans" inte deras. Inom en snar framtid kommer de att bli brutalt väckta och upptäcka att problemen inte bara står på deras trösklar, utan fullkomligt invaderat varje vrå i deras hem!

RamonaOm du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

1 kommentar:

Birgitta sa...

Förbaskat bra inlägg! Du är beundransvärd som orkar och hinner engagera Dig i missförhållanden runt om i Europa - trots att Bokmässan slår upp portarna om några dagar. Och innan dess har Du och Thommy bevisligen massor att göra i montern. Lycka till med allt, inte minst med "Ändhållplats Sverige" och Ditt seminarium. Som Du vet ser jag enormt mycket fram mot såväl att få läsa boken som att höra Dig - och inte minst till att få träffa Dig!