Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 18 september 2011

Release party på torsdag den 22 för "Ändhållplats Sverige"!

Ja, jag vet... jag ser ut som jag redan druckit upp! Betänk att den här bilden är tagen utan det minsta smink i mitt face och definitivt oretuscherad.

Men jag kan se aningen bättre ut med pancace och annan diverse smink, tror jag i alla fall:)

I vilket fall som helst är det releaseparty för "Ändhållplats Sverige" den 22 september klockan 21.00 och happeningen äger rum i världens största lokal: Universum.

Japp, på FB för alla som vill och har tid, kommer jag klockan nio lägga ut bilder från bokmässan som jag tagit under dagen och bilder på när jag öppnar flaskan skålar..osv... på FB:sidan: http://www.facebook.com/event.php?eid=162423117176110&view=wall
Idén fick jag när jag Googlade på orden Release Party och namnet Patrik Högberg dök upp. Mannen som startade sajten "Familjeliv" med flera andra sajter. Och jag tänkte: Varför inte? Då kan alla som vill, från norr till söder vara med, om inte i flesh så i spirit, och det kan vara kul det med!

Så välkomna klockan 21.00 på FB "Releasparty för Ändhållplats Sverige" den 22 september!

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

3 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Bra idé Ramona! Jag höjer mitt glas för din bok. Har läst den här och där, för den är ibland för mycket för min känsliga själ.

Men jag kan starkt rekommendera den, för de som undrar hur det går för barn, som lever i ett helvete. En del blir som du, riktiga maskrosvarianter, som överlever vad som helst!

Stor kram på dej!

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena!

Tack, jag är glad för alla som skålar med mig!

Stor kram tillbaka!

Birgitta sa...

Ramona, Du förstår säkert hur gärna jag skulle velat vara med på Ditt Releasparty, men det går tyvärr inte. Tänker dock höja ett glas rosa champagne för Dig både en och flera gånger.
... Och Du, jag tycker att Du är den vackraste kvinnan jag känner - även utan smink!
Kramis!